menu

Delerium - Euphoric (1991)

mijn stem
3,62 (4)
4 stemmen

Canada
Electronic
Label: Third Mind

  1. Euphoric (6:56)
  2. Decade (5:53)
  3. Grave Mentor (15:22)
  4. Sorrow (7:42)
totale tijdsduur: 35:53
zoeken in:
avatar van CorvisChristi
3,5
CorvisChristi (crew)
Blijkbaar moesten de heren van Front Line Assembly nog een album uitbrengen bij Third Mind Records vanwege contractverplichtingen en hebben ze toen maar besloten om Euphoric uit te brengen met hun Delerium-project. Tenminste, dat denk ik, aangezien al hun eerdere albums uitgebracht zijn op het Dossier-label.
Enerzijds neigt dit album een beetje de FLA-kant op te gaan, aangezien ik de eerste 2 tracks niet echt in Delerium-stijl vind.
Anderzijds zijn Grave Mentor en Sorrow toch échte Delerium-songs.
Ondanks dat is het album toch de moeite waard. Alleen jammer van de te korte speelduur. Stiekem heb ik toch het idee dat dit album als mini-album bedoeld is.
Nogmaals benadruk ik hier, dat ook dit Delerium-album écht donkerder en anders klinkt dan wat ze tegenwoordig doen. En alleen daarom al is ook dit Delerium-album de moeite waard.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:17 uur

geplaatst: vandaag om 08:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.