Erik Hulzebosch - Zwart IJs (2007)

1 stem

Label: NRGY

1. Rare Dingen (3:29)
  2. Verder Zonder Jou (3:12)
  3. Zo Zijn Wij (4:26)

met Maud

4. Dankzij Jou (3:24)
  5. Extase (Zonder Jou) (3:04)
  6. Ik Hou Zoveel van Jou (3:34)
  7. Laat Me (Vivere) (3:48)
  8. Ik Wil Niet Dat het over Is (3:21)
  9. Geloof Me (3:29)
  10. Geen Woorden (3:34)
  11. De Clown (3:34)
  12. Ik Sta voor Jou (3:17)
Spijtoptant
Vorige week werd er elke ochtend één liedje van deze CD gedraaid op radio Oost. Elke dag een ander liedje.
Dit om de luisteraars via stemmen de kans te geven te bepalen wat volgens hen de single zou moeten worden. Een actie waar de platenmaatschappij zich natuurlijk niets van aan zal trekken, maar het leidde er wel toe dat ik dus vijf liedjes gehoord heb (al zou ik niet weten welke vijf).

Eigenlijk klonk het helemaal niet zo slecht, lang niet zo klef als bijvoorbeeld een Bauer of een Jannes, eigenlijk veel frisser. Een goede zanger is Hulzebosch niet echt, maar voor doorsnee pop, wat hier op staat, is hij goed genoeg.

Flauwe grap en wat reacties daarop verwijderd.

avatar van rudiger
Afgelopen week werd het nummer Ik Hou Zoveel Van Jou gedraaid op radio 2.
Toen het nummer afgelopen was , schaamde ik mij dat ik `n Nederlander ben .