Die Ärzte - Jazz Ist Anders (2007)

Duitsland
Punk / Rock
Label: Hot Action

1. Himmelblau (3:16)
  2. Lied vom Scheitern (3:29)
  3. Breit (3:14)
  4. Lasse Redn (2:49)
  5. Die Ewige Maitresse (2:24)
  6. Junge (3:07)
  7. Nur Einen Kuss (4:25)
  8. Perfekt (2:35)
  9. Heulerei (2:13)
  10. Licht Am Ende des Sarges (2:47)
  11. Niedliches Liebeslied (3:40)
  12. Deine Freundin (Wäre Mir zu Anstrengend) (2:13)
  13. Allein (3:50)
  14. Tu das Nicht (3:52)
  15. Living Hell (3:41)
  16. Vorbei Ist Vorbei (3:04)
  17. Wir Sind die Besten * (2:28)
  18. Wir Waren die Besten * (4:14)
  19. Wir Sind die Lustigsten * (4:35)
  20. Nimm Es Wie ein Mann [Hidden Track] * (1:57)
avatar van grovonion
De meeste albums staan dan wel op mume, op de reguliere albums is tot nu toe nog niet gestemd. 't is een band die bij onze buren (en mijn vaderland) erg populair is. Zogenaamd een "punk" band maar dan wel heel erg mainstream. Ben nu ook voor het eerst naar een van hun albums aan het luisteren. Wel catchy hier of daar maar ook niet indrukwekkend.

avatar van grovonion
Junge is wel een erg catchy single.

grovonion schreef:
De meeste albums staan dan wel op mume, op de reguliere albums is tot nu toe nog niet gestemd..

Op een aantal reguliere albums is wel gestemd worden als ook een bericht geschreven.

Hun nieuwe cd ken ik nog niet maar heb deze wel bestelt, moet een goede zijn heb ik gehoord.

avatar van grovonion
Eh, Harald, toen ik dat bericht schreef had je nog nergens op gestemd, alleen ik op deze

heb ik wel, b.v. op 31 augustus op Die Ärzte - Bäst Of

avatar van grovonion
Ok, nu gaan we muggeziften: "Die Ärzte - Bäst Of" is geen regulier album maar verzamelaar volgens mume

Klopt, "Die Ärzte - Bäst Of" is een verzamelaar

Nach uns die Sinflut op 23 september

Harald
Er bestaat van deze cd nog een limited edition in een mooie box die op dit moment nog in de handel is. In deze zit een Key met wie men op hun site nog drie bonus songs gratis kan downloaden. ("Wir sind die Besten", "Wir waren die Besten" und "Wir sind die Lustigsten")

Harald
Weet iemand hoe de "Hidden Track" te vinden is?

Sheplays
Ik heb dit album in een mooi doosje. Een pizzadoos in CD formaat wel te verstaan! Daarin zit een schijf met pizza print en een gele peper met een code, de Key waar Harald hieronder al over schrijft, waarmee je nog drie extra nummers kunt pindakazen.

Daar word ik nou blij van!

Natuurlijk is de muziek goed en met de teksten van deze berlijnse punkers is ook niets mis.

4****

*edit; de hidden track heb ik ook gevonden, piece of pizza

einfach geil!