Jostiband - 35 Jaar Liefde voor Muziek (2003)

Label: Mirasound

1. De Vogeltjesdans (3:01)
  2. Faria Faria (2:19)
  3. Mijn Grootvaders Klok (3:59)
  4. Nooit op Zondag Vrij (3:42)
  5. Jingle Bells (2:42)
  6. Potpourri (4:33)
  7. Tel Uw Zegeningen (3:26)
  8. Grote God Wij Loven U (2:53)
  9. De Kaarsjes (1:44)
  10. Praeludium und Koraal F?h (3:09)
  11. Sanctus (3:40)
  12. Zegen Ons Algoede (1:27)
  13. Daar Ruist Langs de Wolken (2:52)
  14. Blijf Mij Nabij (2:06)
|Joël|
tuktak schreef:
zijstapje hiervan is het europees songfestival voor geestelijk gehandicapten, is ook altijd op tv, een aanrader om naar te kijken. vorig jaar won een nederlandse jongen als ik me niet vergis. dus we kunnen het wel, zo'n songfestival!
Zeker die Herman Berghuis of Jamai.

tuktak
jamai is homo, das wat anders

avatar van Nakur
De totstandkoming van de muziek moet niet mee wegen in de beoordeling, al moet ik zeggen dat een achtergrond verhaal wel vaak een extra lading kan meegeven aan de muziek. Of het nu de veldopamen zijn van een bergbeklimtocht (verpakt met foto's en een dagboek), of het ineenstorten van het WTF met daarbij letterlijk stervende muziek...

maar nu weet ik niet hoe ik dit koet beoordelen. Dus doe ik het maar niet

avatar van Nakur
WTF moet natuurlijk WTC zijn, oeps

avatar van Hendrix4live
Dat begrijpen we gelukkig nog wel.

tuktak schreef:

Dat zegt toch ook wel wat over de zichzelf schromelijk overschattende Toppers.

Niet lullig bedoeld, overigens.

avatar van Hans Brouwer
tuktak schreef:
Ach een grapje over geestelijk gehandicapten moet kunnen, sommige mensen zijn wel erg krampachtig serieus daarin. Iemand met een dikke neus krijgt ook grappen te verduren en iemand die kaler wordt ook.
Is dat zo Ik hoor nooit grappen over mijn inmiddels kale kop .

Een stemgemiddelde van 0,83 van drie stemmers is ronduit belachelijk . De Jostiband straalt inderdaad uit dat zij liefde voor muziek hebben. Dames en heren van de Jostiband, ga vooral door! 5***** voor "35 Jaar Liefde voor Muziek (2003)"

avatar van Slowgaze
Jammer dat Xander De Buisonjé niet muzikaal is, anders had ie mooi hierbij gekund.
(Onder het mom van: grapjes over Xander moeten kunnen.)