Kling Klang - The Esthetik of Destruction (2006)

geen stemmen

Electronic / Rock
Label: Rock Action

1. Heavydale (4:33)
  2. Superposition 1 (1:35)
  3. Flying Hotel (0:22)
  4. Vander (6:33)
  5. Scanner (2:03)
  6. Apex (2:10)
  7. Rocker (4:20)
  8. Tesla's Future War (2:03)
  9. Nexus (2:40)
  10. Red Cuffs (0:26)
  11. Radio Hotel (3:23)
  12. Untitled@33RPM (6:20)
  13. Superposition 2 (1:34)
  14. Radium (4:00)
  15. H'vydale (5:29)
avatar van Bert Wasbeer
Ik mag niet stemmen om af te zeiken maar ik vraag me wel af wie dit net als ik in het voorprogramma van Portishead zag. Mijn vraag: klinkt het op plaat net zo niet ter zake doend als in de HMH? Monotone basriffs gekruisd met het thema van tetris, gespeeld door drie 14-jarige slackers. Wat moet je er mee?

avatar van andré

Ik!

Bert Wasbeer schreef:
Mijn vraag: klinkt het op plaat net zo niet ter zake doend als in de HMH?

Geen idee, had tot maandag nog nooit van de band gehoord.

Bert Wasbeer schreef:

Je doet ze daarmee toch tekort hoor. Ik vond het aangenaam vertoeven in de meeslepende grooves, en hoorde er echo's van favorieten als Motorpsycho en Kraftwerk (tja, Kling Klang...) in terug. Ook had het wel iets weg van het laatste Holy Fuck-album.

Ik ga hier snel naar op zoek!