Del the Funky Homosapien - Eleventh Hour (2008)

Label: Definitive Jux

1. Raw Sewage (3:04)
  2. Bubble Pop (4:20)
  3. Back in the Chamber (3:29)
  4. Slam Dunk (2:52)
  9. I'll Tell You (3:20)
  10. Workin' It (3:44)
  11. Last Hurrah (3:15)

met KU

12. Str8t Up and Down (4:13)
  13. I Got You (3:46)

met Ladybug Mecca

14. Funkyhomosapien (3:04)
Wat een voorkant

Ik wou net zeggen !

avatar van waxs
Waar komt de tracklist vandaan?

avatar van Sjaakspeare
thomzi50 schreef:
Wat een voorkant

Ik vind het wel een mooie voorkant hoor

avatar van Osiris Apis
Hij denk ik ook? Ik vind hem ook mooi.

avatar van Sjaakspeare
Osiris Apis schreef:
Hij denk ik ook? Ik vind hem ook mooi.

Er staat bij hem wel zo'n DAMN/WTF-staaremoticon achter... Dus daarom dacht ik, of denk ik eigenlijk, dat hij 'm niet mooi vindt.

avatar van Chrisseh
Of hij is gewoon met stomheid geslagen zo mooi

Ik vind het ook wel een... aparte (in de goede zin) cover, inderdaad wel mooi. Als dit nou een meevaller is (tot nu toe ben ik niet écht warmgelopen voor Del) koop ik 'm wel, zo'n CD cover in je collectie staat wel stoer.

avatar van Osiris Apis
Vind je Deltron ook niet goed?

avatar van Chrisseh
Ben er nooit echt ingekomen. Heb dat album al een tijdje, nooit echt goed de tijd gegeven. Misschien maar eens doen, als voorbereiding op dit album

avatar van Sjoerd_
Waarom komt deze op Def Jux uit?

avatar van Chrisseh
Omdat Del bij Def Jux is gesigned.

avatar van Sjoerd_
Snap ik ook wel

Maar ik vind Del niet echt bij die Def Jux sound passen.

Klinkt echt naar niks.

Hypno
Echt jammer dat die nu bij Def Jux zit krijgen we die kutproducties Van EL-P te horen echt geen zin in Del vind ik echt een enorm Goede rapper die Deltron 3030 CD is echt een glanzende parel Qua raps en vooral qua productie nee vind het echt jammer dat ie Nu bij Def Jux zit.

Hypno schreef:
krijgen we die kutproducties Van EL-P te horen

Gelukkig voor jou (en misschien ook voor mij, ben ook geen grote El-P-fan) produceert Del alles zelf op deze plaat.

raffael77
Ben benieuwt wat het gaat worden met deze plaat.

avatar van thomzi50
Eerste clip, Workin It, is nu uitgebracht. Vind het niet briljant.

avatar van Chrisseh
Ja had de clip ook al gezien, vond het liedje wel ok maar de clip zelf zeker vet.

Niet meer relevante berichten over releasedatum verwijderd.

avatar van Chrisseh
Hij is nu iniedergeval gelekt, voor de liefhebbers.

avatar van thomzi50
Hij rapt een beetje.. hoe zal ik het zeggen, moeilijk aan te wijzen wat er mis is. Anders, dan voorheen. Het spitsvondige lijkt er een beetje vanaf. Een klein beetje verveling hoor ik zelfs. Minder bezieling, lef en overtuiging. Dit is slechts na een eerste luisterbeurt, kan altijd nog veranderen.

avatar van MJ_DA_MAN
Klinkt absoluut niet slecht .

avatar van Osiris Apis
Ik vind Del nog steeds goed rappen, maar de meeste producties vind ik te 'springerig'.

Foot Down Blockhead remix
Stuk beter als het orgineel, want de beat van het orgineel is gaar.

Relax
Del tha Funkee Homosapien ziet eruit als een verslaafde, hij klinkt als een depressieve man... hij heeft hulp nodig.

avatar van JLjuju
Ik ben er wel benieuwd naar, ik vind Del al jaren een goeie MC.

avatar van j.b.b.l
Een aardig album,is ook de eerste Del tha Funkee Homosapien album die ik heb gehoord,dus ik weet niet of zijn stijl altijd zo is geweest zoals op dit album,maar ik vind het goed(moest er wel effe aan wennen,zijn manier van rappen,vooral in het begin).Sommige beats worden wat eentonig waardoor het saai kan word.Soms vind ik de beats ook wat goedkoop,maar vooral het einde maakt het voor mij goed 3,5

Relax schreef:

Hij was dan ook verslaafde. Vind je hem speciaal hier of altijd al depressief klinken?

avatar van Rhythm & Poetry
Ik vind hem dit album zeer laid-back klinken. Als rapper staat hij dan ook heel hoog in mijn achting. Ik vind de producties ook helemaal niet verkeerd. Het is misschien net iets te veel van hetzelfde laken een pak. Waardoor ik mij niet altijd kan focussen op dit album. Ik vind het jammer dat op dit album niet een paar echte uitschieters staan die mij kunnen verassen. Ik mis ook een interessante gast artiest die hiervoor kan zorgen. Mijn eerste beoordeling voor dit album is 4*. Er word mij hier net iets te veel op safe gespeeld door Del.

avatar van thomzi50
Ik vind het toch op het eerste gehoor wat tegenvallen. Ik mis wat scherpte bij Del, ik mis een echte uitblinker en ik mis productionele afwisseling.