Alexander Kowalski - Progress (2002)

Duitsland
Dance
Label: Kanzleramt

1. The Lost Chamber (6:32)
  2. Stranger Than Black (4:45)
  3. Along (7:26)
  4. Speaker Attack (6:36)
  5. Beside the Line (5:07)
  6. All I Got to Know (5:58)
  7. My Favourite Epsiode (5:37)
  8. Progress (4:54)
  9. Epression (5:18)
  10. The View of Changes (5:57)
Ik ben dit nu aan het luisteren, op aanraden van Brooklyn. Echt, wat een enorm gave muziek zeg! Hard beukend, maar toch melodieus en emotioneel.

Speaker Attack bleek ik trouwens toch al te kennen, dat heb ik een jaar of 2, 3 geleden eens van Soulseek geplukt.

avatar van brooklyn
Probeer 'Echoes' van deze man ook eens herman, beetje zelfde stijl en erg vette platen. Later is hij toch wat 'housier' en compromisvoller geworden helaas...

Ik zal 'r eens achter aan gaan...

avatar van Dridge
Erg goed album van toch wel mijn favoriete dance producent.
Zeker een betere sound dan zijn meer recente werk , gewoon meer pit dan bv. "changes" uit 2006.

4 sterren mijner zijds.

Speaker Attack wat een heerlijk beukend nummer!

avatar van Devoo
Speaker Attack springt er voor mij uit, de rest vind ik ook zeer aangenaam om aan te horen. Toffe plaat, wat mij meteen een heel ander beeld heeft over Techno dan ik eerst had.

Dit mag toch inmiddels wel een techno-klassieker genoemd worden. 24 april a.s. is hij te horen/zien in de Winkel van Sinkel in Utrecht, met een set en een live-optreden. Dat wordt vet!!!