Jack Bruce & Robin Trower - Seven Moons (2008)

Blues / Rock
Label: V12

1. Seven Moons (4:40)
  2. Lives of Clay (5:01)
  3. Distant Places of the Heart (5:23)
  4. She's Not the One (2:54)
  5. So Far to Yesterday (3:33)
  6. Just Another Day (5:28)
  7. Perfect Place (3:46)
  8. The Last Door (5:07)
  9. Bad Case of Celebrity (4:04)
  10. Come to Me (4:43)
  11. I'm Home (3:11)
avatar van Ronald5150
Ik vind ”Seven Moons” een heerlijk album. Oude tijden herleven met Jack Bruce en Robin Trower. Ik voel me eerlijk gezegd eerder aangetrokken tot Robin Trower dan Jack Bruce. Ik heb de stem van laatstgenoemde nooit echt geweldig gevonden, maar op ”Seven Moons” is deze meer dan acceptabel. Ik heb nergens een moment dat ik me eraan stoor. Het gitaargeluid van Robin Trower vind ik ronduit fantastisch. Hij tovert al zijn gehele carrière heerlijke donkere warme bluesy tonen uit zijn Fender en op ”Seven Moons” is dat niet anders. Trower combineert blues, rock en psychedelica met het grootste gemak en de hypnotiserende baslijnen en vocalen van Bruce passen daar perfect bij. ”Seven Moons” is wat mij betreft een goed album en destijds vond ik het een verademende release, waar ik vandaag de dag nog met grote regelmaat van geniet.