Rubberen Robbie - Rubberen Robbie 3 (1981)

Label: CNR

1. Meer Nederlandse Sterre (6:27)
  2. Voor Galg en Rad (3:09)
  3. Het Slurvenlied (3:48)
  4. Als een Kroket in Zijn Kadet (3:14)
  5. De Klompenmars (Turf in Je Ransel) (2:13)
  6. Een Naaimachine Naait (1:07)
  7. Arie, Hebbie Weer Gezopen? (2:48)
  8. De Palingvissers (3:26)
  9. 3 Oktober (3:03)
  10. Opa, Ik Zie Tranen op Uw Wangen (3:25)
  11. Saaze, Saaze, Saaze (3:06)
  12. Leuke Jingles voor bij de Centrale Verwarming, of Zo!! (1:13)
avatar van De Ulk
Waar zijn Rubberen Robbie 1, 2 en 4?

avatar van bikkel2
Blijft leuk Rubberen Robbie . Zoveel jaar na dato zijn de nummers nog steeds leuk . Gat in de markt !! . Deze jongens hebben altijd gevoel voor commercie gehad .
Doen ze eigenlijk nog wat ? Of zijn ze met de fut .

avatar van Tekh
"Wij zijn de slurfen,gemene slurfen elk wuppie die we zien die krijgt een schop!"
Goeie teksten uit het hart geschreven.

Ik heb kort daarna ook die 12 inch van het Slurfenlied gekocht, die nog een stapje verder gaat.
Track 6 zou zo van Andre van Duin kunnen zijn.
2 blijft erg leuk. Ook de reden dat ik nooit bij iemand hutspot ga eten. 11 is het ideale kroegenlied voor Leidse toeristen.
Rubberen Robbie was voor Catapult toen een schot in de roos. Nu hebben we Barry Badpak!

WPE
Ooit op lp gekregen als geintje....bah. Ieder zijn meug hoor, dat zal ik niet zeggen, maar ik vond het vreselijke muziek.

avatar van B.Robertson
Gisteren een mooi gaaf exemplaar op de kop getikt. Ik kan Rubberen Robbie tot zekere hoogte verdragen; het moet niet te lang duren en dat doet deze elpee ook niet. Ging mij om 'Het Slurvenlied' waar ik mij middels de hoes ook een voorstelling van kan maken wat dat voor wezentjes zijn. Goed om te lezen dat er ook een 12" van is. Ander prijsnummer vind ik 'Meer Nederlandse Sterre' waar de formule nog lang niet afgezaagd is en er met menig artiest meedogenloos de draak wordt gestoken. Ditmaal moeten Boudewijn de Groots 'Land van Maas en Waal' en Johnny Hoes' 'Och Was Ik Maar...' het o.m. ontgelden en een sneer naar Rob de Nijs ontbreekt ook niet op het album.

avatar van Edwynn
Hier zijn Meer Nederlandse Sterre Voor Galg En Rad, Het Slurvenlied en De Palingvissers de hoogtepunten. 3 Oktober is meer iets voor Leidse intimi. Saaze en Naaimachine zijn ronduit vervelend. De rest is meh.