Dave Matthews Band - Live at Piedmont Park (2007)

Label: RCA

1. One Sweet World / Happy Birthday to You (9:02)
  2. Two Step (13:28)
  3. Cornbread (5:06)
  4. Don't Drink the Water (12:23)
  5. You Might Die Trying (7:12)
  6. Grey Street (5:57)
  7. #27 (5:42)
  8. What Would You Say (8:16)

met Warren Haynes

9. Melissa (6:01)

met Gregg Allman

10. Louisiana Bayou (8:07)
  11. TheDreaming Tree (15:28)
  12. Eh Hee (4:55)
  13. So Much to Say (5:34)
  14. Anyone Seen the Bridge (1:59)
  15. Too Much (6:24)
  16. #40 (1:04)
  17. Warehouse (12:23)
  18. Stay (Wasting Time) (7:34)
  19. All Along the Watchtower (9:51)
  20. Ants Marching (8:14)
avatar van hansjuvefan
Ik heb de dvd en die is echt super. Met beeld is alles toch nog mooier...

De inmiddels legendarische Dave Matthews Band Live blijkt live inderdaad ook erg goed te kunnen spelen. Het is niet voor niets.
Waarom dan toch maar 3,5*? Dat komt door de lange nummers. En dan heb ik het over lengtes van 9 minuten of meer! Deze vind ik persoonlijk te lang om uit te zitten. Daarnaast is de muziek ook wel erg 'uitgesponnen'. Op de kortere tracks - 5, 6, 7 minuten - wordt vaak krachtiger, herkenbaarder gespeeld. Ook zit er meestal een groot deel van het nummer meer power achter. Dat heeft mijn voorkeur, tracks als Cornbread, You Might Die Trying & #27. Ik zap dus vrolijk dit album door.