Elvis Presley - Pot Luck (1962)

Label: RCA Victor

1. Kiss Me Quick (2:49)
  2. Just for Old Time Sake (2:10)
  3. Gonna Get Back Home Somehow (2:30)
  4. I Met Her Today * (2:44)
  5. (Such an) Easy Question (2:21)
  6. She's Not You * (2:10)
  7. Steppin' Out of Line (1:52)
  8. I'm Yours (2:22)
  9. You'll Be Gone * (2:26)
  10. Something Blue (3:00)
  11. Suspicion (2:35)
  12. I Feel That I've Known You Forever (1:41)
  13. Night Rider (2:10)
  14. For the Millionth and the Last Time * (2:08)
  15. Just Tell Her Jim Said Hello * (1:54)
  16. Fountain of Love (2:15)
  17. That's Someone You Never Forget (2:50)
Dit is toch wel één van de fijnere lp's van Elvis. Rustig en mooi, maar ook catchy en lekker. De plaat bevat een mooie afwisseling aan songs, waarvan ik er maar eentje wat minder vind (I'm Yours). Erg mooi vind ik bijvoorbeeld Something Blue en That's Someone You Never Forget. Lekkere popmuziek is te horen op Kiss Me Quick, Gonna Get Back Home Somehow en Suspicion. En dat allemaal ook nog eens gezongen door the King. Wat een fraaie stem heeft Elvis toch. Kortom, ik vind dit album hier op Musicmeter ook wat ondergewaardeerd.