menu

Gé Reinders - Homecoming (1989)

mijn stem
3,62 (4)
4 stemmen

Nederland
Pop
Label: Cloud

  1. The Girl's Too Young (2:22)
  2. Why Him (4:16)
  3. Waves (3:28)
  4. Hold on the Night (3:43)
  5. Five Little Lines (3:49)
  6. Hookerstreet (5:41)
  7. Sing for Me Signorita (4:23)
  8. Don't Tell Me (4:55)
  9. Everybodies Parents die (4:07)
  10. Home to You (4:12)
totale tijdsduur: 40:56
zoeken in:
avatar van deric raven
2,5
De artiest die later ook landelijke bekendheid kreeg met Limburgse nummers als Blaosmuziek en D'n Haof, maakte hier nog Engelstalige muziek.
Zijn stem heeft wat weg van Mick Jagger en Van Morrisson, wat mij zelfs erg goed bevalt.
Muzikaal wordt hij hier bij gestaan door George Kooymans (Golden Earring), Ernst Jansz & Jan Hendriks (Doe Maar), Sjeng Craft (de accordionist waar het nummer Sjeng on de Geng op gebaseerd is) en Tonny Wille (Pussycat).

5,0
Hele mooie en degelijke songs. Ik heb nog nooit Nederlands/Limburgs talig werk van Ge gehoord, maar nummers van deze plaat zet ik nooit af als hij eens random voorbij komt. Begrijpelijk dat George Kooymans dit ondersteund.

avatar van blaauwtje
3,5
Had deze plaat al jaren in mijn kast staan, zonder echt te hebben geluisterd, iets wat me wel vaker overkomt, heeft me aangenaam verrast, vooral het nummer of de invasie van 1944(waves) en het laatste nummer (home to you) vind ik prachtig.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:47 uur

geplaatst: vandaag om 21:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.