Meg & Dia - Something Real (2006)

Label: Doghouse

1. Monster (2:41)
  2. Roses (3:28)
  3. Tell Mary (3:47)
  4. Indiana (2:47)
  5. Masterpiece (3:29)
  6. Rebecca (3:24)
  7. Nineteen Stars (3:26)
  8. Cardigan Weather (2:55)
  9. Getaways Turned Holidays (4:03)
  10. Courage, Robert (2:55)
  11. Setting Up Sunday (4:03)
avatar van SoNick
Heb ze gezien in het voorprogramma van Mêlée in de Doornroosje. Vond het wel leuk klinken en heb na afloop de (gesigneerde) cd gekocht. Leuk was dat de band zelf de schijfjes aan de man bracht. De cd staat vol met poprock-liedjes die over het algemeen lekker in het gehoor liggen. Het album verdient wat mij betreft een dikke voldoende en ik denk dat zeker meiden van een jaar of 16 tot 20 de muziek wel goed kunnen waarderen.

avatar van Shinobi
Mwah, wel een redelijk album om te luisteren. Hier en daar een paar uitschieters en dat is het wel.

2, 0 Sterren van mij.