Status Quo - The Essential, Volume Two (1999)

Label: Spectrum

1. Roll over Lay Down (5:44)
  2. Is There a Better Way (3:32)
  3. Dirty Water (3:54)
  4. Whatever You Want (3:53)
  5. Broken Man (4:16)
  6. Hold You Back (4:34)
  7. Lies (4:00)
  8. I Should Have Known (3:33)
  9. Little Dreamer (4:06)
  10. Caroline (3:48)
  11. In My Chair [Live] (3:36)
  12. Never Too Late (4:04)
  13. Fine Fine Fine (2:33)
  14. Backwater (4:36)
  15. A Mess of Blues (3:23)
  16. Oh What a Night (3:44)
  17. Big Fat Mama (5:56)
  18. Paper Plane (2:58)
EVANSHEWSON
Eindelijk een verzamelaar waar Hold You Back opstaat... oef!

avatar van ricardo
Hier staan zo te zien meer klassiekers op van Status Quo dan op volume 1 zo te zien,als Roll Over Lay Down,Whatever You Want,Caroline,In My Chair,Big Fat Mama en natuurlijk Paper Plane.

Pieter Paal
Inderdaad een betere samenstelling dan het eerste deel. Heerlijke rockmuziek voor in de auto.

avatar van SoNick
Niet compleet zonder deel 1 en 3 imo.

In the army staat trouwens nergens op volgens mij. Vind ik niet erg, één van de mindere nummers.

avatar van B.Robertson
Nergens geen In the army now, mooi. Deel 2 is het beste uit de serie.
De Lancaster-fans worden op hun wenken bediend met Is there a better way, Broken man en Backwater. Never too late en I should have known zijn de beteren uit begin jaren 80. De Rossi/ Parfitt compositie Big fat mama is mischien nog wel het ultieme Quo nummer. Van Piledriver komen er op de serie vijf nummers langs.
Vier van If you can't stand the heat gaat uiteindelijk ten koste van Little lady.