kemm schreef:
Je kan al die soulio's ook even een pm'etje sturen natuurlijk, hé Mjuman.
Verder is het me ook niet helemaal duidelijk waarom het zo vreemd is dat niemand dat "blanke avant-garde meisje" kent. Wordt er dan wel meer de link gelegd tussen haar en Badu? (de nieuwsgierigheid is wel getriggerd, dus missie geslaagd)
Dat heb ik overwogen, ware het niet dat je op MuMe niet een groeps-pm kunt sturen - een zeer gewenste functionaliteit; anders is het steeds copy & paste.
Overigens heb ik dat album van Annette Peacock al een tijdje - net als Badu op vinyl - en toen ik die albums na elkaar draaide, vond ik het wonderwel passen en dat had ik niet verwacht.
Badu heeft nl ook een ietwat declamerende, ietwat koele manier van zingen, ik zou het jazzy willen noemen - zoiets vind je niet terug bij andere nu-soul dames. Badu live is imo vaak een hit or a miss; beide heb ik meegemaakt (o.a eenmaal op NSJ was ze compleet zonked out van de Pepsi, zullen we maar zeggen).
Overigens past de zang van Badu ook wonderwel in de de muziek van Roy Hargrove - RH Factor; check aldaar; dat groove't enorm!