Vivienne McKone - Vivienne McKone (1992)

Pop / Soul
Label: PolyGram

1. Sing (4:45)
  2. Beware (4:42)
  3. He's Not Here Anymore (4:03)
  4. Move On (3:53)
  5. Heading Right Back to You (4:12)
  6. A Little Self Control (4:24)
  7. Don't Push Me to My Limit (3:40)
  8. There Is No Turning Back (3:44)
  9. Why (3:52)
  10. Fly (4:21)
  11. Reaching Your Goals (3:21)
  12. I Wanna Get to Know You (4:21)
  13. Sing [Remix] (3:59)
  14. Zero (4:42)
avatar van Madonna
Een prima CD dit. Echt een fijn pop album. Goede afwisseling van up en low (ballads). Goede, heldere zangstem. Na dit album heb ik niets meer van haar vernomen. Wel jammer......

-4-

avatar van FunkStar
Dit album een tijdje terug ontdekt. Wat een fantastisch, lekker album is dit zeg. De nummers Beware, Sing en Heading Right Back To You klinken erg fris en vrolijk. Helaas niets meer na dit album vernomen. Ze past prima in dezelfde hoek als Des'ree, Soul II Soul, The Chimes en Incognito.

Er was nog de sterke single uit '94 Come Into My Life en een vijftal-jaar geleden het zalige jazzy Everything's Gonna Be Allright.