Mooi Wark - Bok 'm D'r Op! (2008)

Label: CNR

1. Bier van de Tap
  2. Altied Blieven Plakken
  3. Achter de Tent
  4. Schijt aan Regels
  5. Thuus
  6. Van het Platteland
  7. Kakkers (Opnieuw Gesmeerd)
  8. Doe Waj Zegt (Dan Lieg Ie Niet)
  9. In de Blote Kont
  10. Bok 'm D'r Op
  11. Kom en Moak een Vuust
  12. Wij Goan Noar Huus
avatar van musicfriek
En dit komt dus tegenwoordig binnen in de top 10 van albumverkopen. Werkelijk geen idee wat dat is, boerenrock?

Bobiej
Haha, ik fietste laat met de drummer van mijn band naar ons repititiehok toe, zit er een hele dikke gast in een bestelbusje naar ons te zwaaien en te doen, zagen we later dus dat dat het busje van Mooi Wark was, lachen!

Volgens mij is dit meer de nieuwe Jovink. Ik zie de albums steeds vaker liggen, en regelmatig jongeren in shirtjes rond lopen. Blijkt dat ze toch al een tijd actief zijn, en verschillende albums hebben gemaakt.

ik vind het voor mooi wark best wel een goed album!!
nummers als achter de tent, bok 'm d'r op en in de blote kont zijn best goed!.

avatar van MyLittlePony
goed album, niet al te moeilijke teksten... gewoon rocken en rollen

avatar van Eddie
Nadat bekend werd dat jovink zou stoppen vulde mooi wark dat gat perfect op. Dit was mijn eerste kennismaking met Mooi Wark. Het klinkt alllemaal lekker, lekkere no nonsens rock 'n roll.

avatar van Dirkrocker
Mooi wark bestaat al sinds 1992, brachten al albums uit , maaar sloeg niet aan, dus live speelde ze vooral covers van Normaal. Tot in 2006 en groep scholieren in het nieuws kwamen, die zongen hun leraar toe met het nummer idioot( die op de voorganger staat). En toen kwam mooi wark in de publiciteit en kregen ze landelijk aandacht. Vervolgens werd het en cult nummer en met dit album was t feest. Nummers zoals achter de tent, schijt aan regels en natuurlijk in de blote kont werden hitjes onder de plattelandsjeugd. Mooi wark had eindelijk z’n succes. Nu waren wij vroeger van Normaal, Jovink vond ik fantastisch maar dan wel live. En toen kreeg je opeens nog een nu heb ik wel paar cd’s van ze gekocht toen. Maar moet eerlijk bekennen dat ik niet zo snel en cd van ze opzet, waar ik Normaal grijs draaide en nog steeds veel luisterd, heb ik hier toch meer moeite mee. Met en paar knuppels op vind ik t leuk maar meer ook niet. En lig niet aan de muziek want dat zit best goed, alleen kwa tekst tja daar heb je in nuchtere doen niet altijd zin in. Van het platteland is de uitschieter ook kwa tekst. Verder pure rock n roll maar kwa teksten leuk op en feestje