Flo Rida - Mail on Sunday (2008)

Label: Poe Boy

1. American Superstar (3:43)

met Lil' Wayne

2. Ack Like You Know (3:43)
  3. Elevator (3:50)

9. In the Ayer (3:39)

met will.i.am

10. Me & U (4:28)
  11. All My Life (3:32)
  12. Don't Know How to Act (3:31)

met Yung Joc

13. Freaky Deaky (3:17)

met Trey Songz

14. Money Right (3:16)

met Brisco en Rick Ross

15. Gotta Eat * (3:19)
  16. Make a Wish * (4:02)
  17. Low [Travis Barker Remix] * (4:15)

met T-Pain en Travis Barker

avatar van jelmer19
Dit is echt een grote Hype in Amerika op dit moment
Ben Benieuwd!!

avatar van Kos
Kos
Aan de gastartiesten zie ik al wel weer welke kant dit opgaat. .

avatar van T.O.
Hoezo suffe artiestnaam...

avatar van jelmer19
Ok dit is wat we ongeveer kunnen verwachten:

ik weet het al wel weer!

avatar van MJ_DA_MAN
Kijk uit, dadelijk worden we nog haters genoemd .

Maar sowieso, die gastartiesten:

Lil' Wayne
Sean Kingston
T-Pain
Birdman
Rick Ross
Yung Joc

Ik mis alleen nog Akon om dit uit te roepen tot de meest achterlijke en verschrikkelijke gastenlijst allertijden.

avatar van tnf
tnf
Wat een stoere hoes, ook.

(Let vooral even op de vormgeving van de letter F.)

avatar van pascal83
Wat betreft grafische vormgeving van (o.a.) cd-hoezen lopen Nederlandse artiesten (Opgezwolle, DuvelDuvel, Typhoon) echt mijlen ver voor op hun Amerikaanse collega's.

avatar van BoordAppel
Doet me denken aan dat ene nummer van Cex: Florida (Is Shaped Like a Big Droopy Dick for a Reason).

avatar van T37king
lijkt mij dus 3 keer niks

avatar van realmadrid23
elevator!! .. dat is sowieso een goed nummer,lekkere beat ( timbaland natuurlijk) ..voor de rest weet ik het nog niet.. ga er nu naar luisteren..

avatar van jelmer19
Ongelovelijk zo slecht is deze cd. Er loopt zoveel talent rond in Amerika en dan wordt zoiets weer bekend en groot.
Dit is gewoon weer 1 van de slechtste albums die de laatste jaren is uitgekomen. De simpelste en meest kinderachtige lyrics die je kunt verzinnnen en je bent bent binnen.
Weer erg jammer, het ergste is dat Flo Rida geen enkel talent heeft en verschrikkelijk is om naar te luisteren.

avatar van j.b.b.l
Mooie refrein om dit album mee te beginnen,I got guns for the snitches,love for the bitches Ik kan nog steeds niet geloven dat dit soort muziek op de radio wordt gedraaid in de U.S.Trouwens,ik zie een nummer niet staan,In The Ayer Ft Wil.i.am, maar jullie missen niks hoor.

avatar van HpnotiQ
Horen hier niet bij: In The Ayer (feat. Will.I.Am) en All my life ??

avatar van MJ_DA_MAN
tja, de tracklist klopt sowieso niet. Even aanpassen, speciaal voor de liefhebbers.

avatar van j.b.b.l
tracklist staat op zijn officiele site,daar staat In The Ayer wel bij

t-h-y-$
vet album

Mezelf
Over de grafische ontwerpen, ik vind die F juist heel mooi, het heeft de vorm van de staat Florida, daar is tenminste over na gedacht. Iets wat je niet kunt zeggen over de rest van deze cd, ik vind het slap en ongeïnspireerd.

Flo Rida heeft vast talent, maar als rapper duidelijk niet.

Dit is wel vet!!!

Mezelf
Idd, die Travis Baker is echt één van de betere drummers. Ik heb ook ooit een nummer met The Game gezien op Youtube, dat klonk echt hard.

Dit is juist een te zwaar chille album, als je van het gangster-rap genre houdt. 'Low' op de album is net als in de clip, dus niet de single-version, die ik minder vind, dan de album versie is natuurlijk 1 van de hoogtepunten van Flo Rida. In the Ayer is naar mijn mening toch wel de aller beste. Normaal ben ik geen fan van Will.I.Am maar ik moet zeggen hij overtreft zich wel "In The Ayer".

Over de mensen hier boven, dat jullie de featuring artiesten slecht vinden, wilt nog niet zeggen dat de rest van de wereld dat ook vindt.

don_diablo91 schreef:

Ik vind dit nou niet echt gangsta rap, maarja..

Hehe, lekker regelmatige stemmen op dit album.

avatar van robindaniel
Vind het een lekker album, totaal niet hoogstaand maar hou wel van die commerciele hiphop:)

avatar van The SS
pascal83 schreef:

ik vind hoezen van nederlandse rappers juist veel lelijker dan die van amerikaanse rappers. maarja ieder zn eigen smaak.

Harco
Tja, dit zijn dan ook geen vergelijkingen.

Hier en hier kunnen Nederlandse albums echt niet tegenop.

Mezelf
Ik verhoog met een punt, er staan toch wel een paar nummertjes op die je wel kunt waarderen na verloop van tijd.

avatar van PJC
PJC
The SS schreef:

ja hoor... als je dit lelijk vind heb je stront in je ogen

avatar van MJ_DA_MAN
Zowel Amerikaanse artiesten als Nederlandse hebben mooie en lelijke covers, klaar.

Relax
PJC schreef:
ja hoor... als je dit lelijk vind heb je stront in je ogen

Dan heb ik stront in mijn ogen.

avatar van J.M.
Lol, ik wou net zeggen. Zoekt die net een album uit welke een hele mooie cover heeft imo.