Michiel Borstlap - Eldorado (2008)

Jazz
Label: [PIAS]

1. Hubbah (4:16)
  2. Happy Mummy (5:04)
  3. Cafe van Leeuwen (4:02)
  4. Dig (5:11)
  5. Saturn (5:07)
  6. Oh Look..the..the..the (2:39)
  7. Deja-vu (4:32)
  8. Cherish Your Sunshine (7:17)
  9. Eldorado (1:49)
  10. Pretty Baby (4:20)
  11. The Music We Are (1:15)
  12. The Music We'll Be (3:41)
  13. Jambition (5:35)
  14. The Mill End (2:38)
  15. My Old Piano (3:58)

met Edsilia Rombley

avatar van thelion
Fusion, Jazzdance, Acidjazz......?????????????
Al dat Gewauwel over in welk subgenre je het moet plaatsen onzin!!!!!

Dit is gewoon een ontzettend lekkere funky en groovy Jazz plaat voor de mooie zomer avond...... Zels de uitvoering van My Old Piano door Edsillia Rombley klint lekker groovy.....

avatar van HansL
Heerlijk lekkere stukken, soms ook wat experimenteel.

beaster1256
ja, en borstlap michiel , toch ook een fantastische naam voor een artiest , wie zou daar op gekomen zijn , wel mooie jazzy klanken !

avatar van heicro
Jammer genoeg is Eldorado een hele bonte verzameling aan stijlen. Ik had liever gehad dat hij zich had beperkt tot jazzrock.

avatar van De buurman
Wat een geweldig album. Super groovy op zijn tijd, vrolijk en avontuurlijk. Intelligent, goed uitgewerkt en goed geproduceerd, en tegelijk spontaan en levendig. Veel jazzrock is me te flauw, veel funk is me te oppervlakkig, veel jazz is me te ontoegankelijk. Dit is echter een perfecte mengeling van stijlsoorten. Pas op, zeer verslavend.

avatar van De buurman
Wat een dieptrieste lage waardering voor dit topalbum. Meesterlijk van de eerste tot en met de laatste seconde. Zonder overdrijven één van mijn lievelingsalbums.