Bun B - II Trill (2008)

2. That's Gangsta (3:52)

met Sean Kingston

3. Damn I'm Cold (4:31)

met Lil' Wayne

4. You're Everything (4:36)

met Rick Ross, David Banner en 8Ball & MJG

9. Pop It 4 Pimp (3:50)

met Juvenile en Webbie

10. Good II Me (4:49)

met Mya

11. Underground Thang (4:28)

met Pimp C en Chamillionaire

12. If I Die II Night (4:14)

met Young Buck en Lyfe Jennings

13. Another Soldier (4:18)

met Mddl Fngz en Cobe

14. If It Was Up II Me (4:57)

met Junior Reid

15. Trill Talk (0:14)
  16. Angel in the Sky (4:57)

met Lil' Razah

17. II Trill Talk (0:07)
  18. Keep It 100 (4:36)
Ik
kan
niet
wachten.

Die track met Sean Kingston is hard hard hard. Heb hem vanmorgen op repeat gehad, en nu weer.

Bun brengt die gangstershit weer op een hele freshe manier, zoals we dat van hem gewend zijn.

Aantal gastartiesten zijn wel kut (Wayne, Chamillionaire, Mya, Lupe Fiasco en Mike Jones). Maar ja, Kingston is op papier ook kut, dus we zien het wel...

avatar van MJ_DA_MAN
Snippets.

Harco schreef:
Kingston is op papier ook kut.

In de praktijk meestal ook .

avatar van Word_Play
Ik ben benieuwd wat voor impact Pimp C's dood heeft op dit album.

MJ_DA_MAN schreef:
In de praktijk meestal ook .

Daarom zei ik dat ook, maar hij is niet hinderlijk op dat refrein van That's Gangsta.

Maar de snippets die ik laatst op HipHopDX heb beluisterd, waren niet super.

avatar van JAHJAH
Verheug me toch wel op dit album. Underground Kingz was een lekkere plaat en naar de snippets geluisterd te hebben zitten er goede nummers bij, maar ook een enkele misser (lil wayne o.a.)

Relax
Word_Play schreef:
Ik ben benieuwd wat voor impact Pimp C's dood heeft op dit album.

Underground Thang met Chamillionaire en Pimp C

Hij doet gewoon stiekem mee.

rico-bballer
Hij leeft nog en over 7 jaar kotmt die terug ik zweer het!!!.

Harco
Pimp C stierf op 4-12-2007.

12-4 = 8, dat zit heel dicht bij de 7.
2007, daar zit de 7 in.

Ja, hij komt terug over zeven jaar, dat kan niet anders.

rico-bballer
1+2+4 is zelfs 7 !! Maar over Bun b opzich relaxte rapper weinig inhoud het is relaxed zomers maaar weet neit of ik dit ga checken.

Harco
Je bent me een stap voor, Rico!! Scherp!

avatar van JAHJAH
Waar ow waar blijft ie nou?? 29 april de release, hoop stiekem dat ie toch binnen een dagje of twee lekt. Houdt het iig nog erg lang uit

FattBeat
Die van mij heeft maar 11 tracks ...

avatar van MJ_DA_MAN
Dat is de ''advance''-versie, niet de zogeheten ''retail''. Nog even wachten dus.

avatar van Woltertjes
Hier kijk ik naar uit
vind bun-b toch altijd wel een goede rapper in tegenstelling tot
pimp c. Maar wel jammer dat hij dood is.

wel jammer van de sommige gastartiesten, denk niet eens dat bun-b die nodig heeft. maar we zullen zien.

avatar van The SS
hier wacht ik op. kvind bun b best wel een goede rapper. that's gangsta met sean kingston is best wel een lekker nummer. khad wat previews hiervan gehoord en ze klonken ckr niet slecht.

avatar van JAHJAH
Uitgesteld naar 20 mei. Best balen, kijk er al een maand naar uit. Hopen dat de uitstel een reden heeft en dat er alleen maar goede nummers opkomen. Niet elk nummer uit de snippets was namelijk goed.

avatar van Yzzné
2e single is al een tijdje gelekt
Damn I'm cold ft Lil' Wayne

Vind er niet zo veel aan, Lil Wayne zijn bijdrage op 't nummer vind ik maar niks

avatar van JAHJAH
Voor de liefhebber: de hele CD is gelekt. Nu maar eens even onderwerpen aan een luisterbeurt.

Een groeier, denk ik.

Vind Damn I'm Cold wel lekker klinken. Gewoon een goede Dirty South track. Met een goede gastbijdrage van Wayne

avatar van JAHJAH
Heb hem een aantal keren geluisterd en het luistert toch vrij lekker weg. Zit hier en daar een track die ze weg hadden mogen laten (bijv. nummer 8,11,14) maar de overige nummers hebben iig lekkere beats en de lyrics zijn op sommige punten diepzinniger dan de standaard dirty south muziek. 4* op dit moment.

avatar van The SS
heb het album geluisterd en het klinkt ckr goed. Gastartiesten zijn wel ok en de nummers zijn ook heel goed. kgeef het album een 4,5. geen slechte nummers vind ik.

JAHJAH schreef:

Nummer 11 is juist één van de betere tracks.

Waarom is deze een heel punt beter dan Underground Kingz, Mezelf (niet dreigend bedoeld, hoor; gewoon nieuwsgierig)?

avatar van Backslap
Heb em 1 keer doorgeluistert en dat ging met moeite , minder als het laatste ugk album

Mij kan dit maar matig boeien.. Op zich kan Bun B wel lekker flowen, maar 't wordt allemaal vrij snel eentonig. Toch een 3* omdat het op zich wel redelijk kwaliteitsvol is.

Favorieten zijn de Lupe track (Swang on em) & Get Cha Issue.

avatar van De_Repper
vond het lekker album
luisterde wel nice

avatar van Conway Twitty
If I Die II Night klinkt wel lekker.

Mezelf
Klinkt allemaal erg lekker. Had ik niet verwacht.

Opvallend is dat Bun B op beide Trill albums ondanks heel veel gastartiesten zelf tochde show steelt.

avatar van JAHJAH
Toch een halfje omhoog. Klinkt allemaal zeer aanstekelijk, met voornamelijk de eerste paar nummers die uitblinken

Mezelf
Wat vind ik Pop It 4 Pimp toch héérlijk klinken...