AZ - Undeniable (2008)

Label: Koch

1. The Game Don't Stop (3:23)
  2. Superstar (4:23)
  3. Life on the Line (3:24)
  4. Fire (4:19)
  5. What Would You Do (3:13)

met Jay Rush

6. Dead End (4:32)
  7. Parking Lot Pimpin' (4:21)
  8. Undeniable (4:06)
  9. Go Getta (4:03)

met Ray J

10. Now I Know (3:14)
  11. A. Game (3:24)
  12. The Hardest [Video Mix] (7:45)

met Styles P

1 APRIL 2008!
Kan niet wachten

rico-bballer
ray j :S

Mojo Pin
Retteketet?

avatar van psychonaatje
Gelukkig is die link nooit eerder gelegd. Het is te hopen dat AZ ooit zijn debuut (of zijn verse op Life's a Bitch) kan benaderen, maar ik heb er een hard hoofd in.

AZ is zo'n rapper waarvan je elke keer denkt: oowja! Wordt toch elke keer weer positifief verrast, hij kiest soms alleen de verkeerde beats. Beetje zelfde verhaal als styles P eigenlijk

jorisje123456
Dit belooft een héél teleurstellend album te worden. Alles wat ik recent (collabs e.d.) van AZ heb gehoord is ronduit slecht.

avatar van jelmer19
gelekt!!
ff in sneltreinvaart door heen geknald en zo op het eerste opzicht is het nog best goed te doen.
''Fire'' is een leuk nummer

C.J. Slob
Ongelooflijk, vind het echt een sterk album. Waar mensen als Snoop volledig door de mand vallen vind ik dit een erg leuk albumpje. Vind de beats ook gewoon van degelijke kwaliteit. Cijfer komt bij de 2e luisterbeurt.

Ik moet echter al wel melden dat de track met Ray J. erg matig is.

avatar van MJ_DA_MAN
In het nummer What Would You Do herken ik iig al dezelfde sample als in het nummer The Show van Madlib & Talib, afkomstig van de EP Liberation.

avatar van 'State Of Mind'
Relaxte feel good plaat, met heel goed uitgekozen refreinen die goed blijven hangen

Sfeerloos album, saaie beats... ook weer geen kutbeats maar vermakelijk zijn ze niet.... gast kon beter bij Soulsearchin' langs gaan.... lol... en had hiervoor eigenlijk nooit echt solo shit van AZ gechecked maar ik snap niet waarom hij door velen wordt gezien als ''Most Underrated MC of Alltime''...

na m'n 2e luisterbeurt geef ik wel 'n cijfer...

avatar van MJ_DA_MAN
Leuk album met veel leuk geproduceerde nummers. AZ kan het ook nog steeds, de man verveelt eigenlijk nooit. Minpunt is een aantal valse R&B-refreinen. Al met al een 3,5*.

avatar van Rhythm & Poetry
2,5 * om mee te beginnen. Ik vind het album voor het grootste deel gewoon vervelend. De producties zijn dan over het algemeen dan nog wel te verteren. Maar tekstueel en met name de refreintjes en gastartiesten zorgen ervoor dat dit album geen hoog niveau haalt. Toppunt van verveling is A. Game.

avatar van 'State Of Mind'
@Nirin: Dan zou ik AZ - Doe or Die of AZ - Pieces A Man , maar eens luisteren als ik jou was

avatar van freddze
Een aantal offtopic grappen over de voetbalploeg verwijderd

avatar van jelmer19
Leuk album van AZ.
Toch had ik wat rauwere hiphop verwacht dan wat op dit album staat. Hier staan toch aardig wat R&B achtige tintjes op. Niet dat het niveau hier erg mee naar beneden wordt gejaagd maarja toch een klein minpuntje. Het nummer ''Go Getta'' wordt wel compleet verneukt door de R&B wannabee ''Ray J''.
AZ blijft verder op alle nummers wel erg aangenaam om te horen.
Een nummer als ''Fire'' is erg lekker.

Ik moet eerlijk zijn dat ik hier wat naar uitkeek maar het wat teleurstellend was. De beats kunnen mij op het eerste moment niet vermaken en dat vind ik enigsinds al een minpunt. Ze zijn niet slecht, maar "so so". Zijn raps, vind ik persoonlijk, dan ook niet zo goed. Ze passen niet bij de beats soms, dat voel ik toch zo aan. Ik denk dat er gewoon meer moet aan gesleuteld worden aan heel het concept, maar goed ja, deze kerel ligt me gwn niet zo

avatar van hiphopmaster
Bij het zien van de hoes had ik al zo mijn bedenkingen. Na dit een paar keer aangehoord te hebben kan ik eigenlijk maar één ding concluderen; dit is AZ-onwaardig.
Hier en daar laat hij echt wel horen een behoorlijke mc te zijn, maar soms denk je dat hij het verleerd is. Ook de beats en producties stellen teleur. Wat zeg ik?? Die zijn gewoon slecht.
Zo hadden ze voor het opnemen van What Would You Do eerst die Jay Rush kapot moeten schieten . Zonder hem was het nummer nog wel te pruimen geweest, nu is het een skippertje.
Laat ik het anders zeggen, Fire gaat nog en de rest niet.!! 1,5*

RedLightCityBoy
klinkt goed, nog even afluisteren

RedLightCityBoy
Begint leuk, maar vanaf track 7 tot het eind is het zwaar onder gemiddled vindt ik. 3.5

avatar van 'State Of Mind'
nr. 10; Now I Know, vind ik toch wel een van de beste.

avatar van hiphopisntdead
Fire, Now I Know & The Hardest zijn wel goed, maar de rest is toch wel redelijk slecht, vooral voor Az's doen
2.5*

avatar van hiphopisntdead
hiphopisntdead schreef:
2.5*

Ik vind eigenlijk alleen A. Game & die track met Ray J echt slecht de rest is eigenlijk wel behoorlijk goed