Turk - De Turkse Pizza EP (2008)

Label: Noah's Ark

11. Youssef en Kamal Turkse Pizza Outro

met Youssef & Kamal

Poppekontje
AWMF!
(Uit de video van De Liefde, staat niet hierop)

Harco
Kingsnake schreef:
Nummertje 6 was eens getipt op hyves door iemand.
Waanzinnig slecht.

Verder staat of deze toevoeging vol taal/spelfouten, of deze Turk kan geen normale songtitel bedenken.
Wat betekent: Aan Als Ik Kom? of Be on de Kijk Uit?!?

Be on de Kijk Uit - Be on the Lookout.

Die is toch niet zo moeilijk, lijkt me?

Kingsnake
Harco schreef:

Be on de Kijk Uit - Be on the Lookout.

Die is toch niet zo moeilijk, lijkt me?

Dat is gewoon stupide...

Hij wil een eigen straattaaltje creeeren?

avatar van Reint
Erg prettig album, Turk heeft aardige teksten. Hij brengt ze echter beter dan ze zijn, en komt er mee weg. Het beste van deze EP (?) is echter de productie. Check Move, Aan Als ik Kom en The Champ zijn erg sterke beats.
Weet iemand welk nummer zo'n 10 seconden lang als outro in The Champ wordt gedraaid (tekst is iets als: ''Something is going wrong here, my feet have melted to the floor.''?

Reint schreef:

Ja die sample is te gruwelijk, eigenlijk het hardste stuk van de track

Rene1979
Turk is in mijn ogen niet echt een beste rapper....
Eigenlijk vind ik m slecht....
Ook deze ep is gewoon ronduit zwak...

1.5 je

avatar van dilladawg
Ik vind dat SirOj hier wel erg toffe beats bakt, en turk heeft me wel een beetje verrast.
Zijn "swagger" ( wat een vreselijk woord eigenlijk) en stem vind ik vrij aangenaam en ook de skits van Willie wartaal vind ik toch wel erg grappig.

avatar van dilladawg
die beat van "the Champ" is egt heel goed.

avatar van tovast
Ik vind SirOj's beats echt geweldig,
alleen het is jammer dat Turk niet constant is.
het ene nummer rapt ie hard en flowt hij lekker.
maar soms is hij het opeens helemaal kwijt.
jammer.
deze Ep is toch wel oke, op de meeste tracks rapt hij goed.

avatar van Shelter
1,0
Ik vind Turk eerlijk gezegd echt een slechte rapper.
Past meer in het straatje van Yes-R, Kempi, Dio etc.
Ik vind het dan ook nooit lekker in het gehoor liggen...
Dit album ook niet, ik vind het echt niks 1*

avatar van pascal83
Yes-R, Kempi, en Dio mochten willen dat ze op zulke beats mochten rappen.

avatar van Shelter
1,0
ja ik zeg dan ook de rapper klinkt als... de rapper staat los van zijn beats.
De kwaliteit van het rappen (tekstueel en kwa flow) vind ik gelijk staan aan hen, wat staat voor armoedig en ronduit slecht.

avatar van Stapler
Poppekontje schreef:
AWMF!
(Uit de video van De Liefde, staat niet hierop)

En dat is jammer .

Turk is echt verschrikkelijk, alleen op Aan Als Ik Kom kan het er nog een beetje mee door.

Door de inbreng van SirOJ is deze EP nog wel te luisteren, de beste producer van Nederland imo

avatar van Nr.4
Geinige ep. Beats zijn sterker dan de raps, maar kan Turk z'n stijl hierop nog wel waarderen. Dat mixje van Engels/NL vind ik wel geinig. Een heel album, met mindere beats, vond ik er niks meer aan. Skits op deze ep zijn grappig hehe.

GCITY050
arruukk arruuuk arruukk. SirOJ rocked deze.

avatar van Nr.4
Volstrekt willekeurig deze weer eens uit de kast getrokken. Vermakelijke EP. De beats, humor en dat airtje van Turk vind ik een geslaagde mix.

geplaatst:
Die volstrekt over de top shittalk van Spacekees op Be on de kijk uit vind ik altijd weer lachen.

avatar van crosskip
Nr.4 schreef:

Ja geweldig. Ik ga ook altijd stuk om Willy en Vjeze tussendoor en dan aan het eind nog de outro met Youssef en Kamal... "Ewaaa Otter!". Heerlijk eptje om zo af en toe te draaien.