Christina Aguilera - Mi Reflejo (2000)

Label: RCA

1. Genio Atrapado (3:37)
  2. Falsas Esperanzas (2:57)
  3. El Beso del Final (4:41)
  4. Pero Me Acuerdo de Ti (4:26)
  5. Ven Conmigo (Solamente Tú) (3:11)
  6. Si No Hubiera Conocido (4:50)

met Luis Fonsi

7. Contigo en La Distancia (3:44)
  8. Cuando No Es Contigo (4:10)
  9. Por Siempre Tú (4:05)
  10. Una Mujer (3:14)
  11. Mi Reflejo (3:37)
  12. Falsas Esperanzas [Dance Radio Mix] * (3:27)
  13. Falsas Esperanzas [Tropical Mix] * (3:10)
  14. Pero Me Acuerdo de Ti [Remix] * (3:41)
  15. Ven Conmigo [Solamente Tú) (Karaoke Version] * (3:12)
Heb 3/4 van dit album gehoord. Zelf vind ik haar eerste cd best leuk. (als je van doodnormale popliedjes houd is het een aanrader) Maar deze cd brengt niets vernieuwends. Mevrouw Aguilera spreekt zelf geen woord spaans, maar heeft de teksten uit haar hoofd geleerd. Als je iets anders van haar wilt horen, kun je beter naar haar cd Stripped luisteren: die is véél beter. Deze cd brengt dezelfde nummers als haar eerste, maar dan in gebrekkig spaans.

Alles van deze cd vind ik geweldig ik hou zoveel van spaans ( omdat ik zelf een beetje spaans ben ) en van het land hou en die taal ook nog een keer gezongen door mijn idool.. aahh geweldig xD

Best leuke CD, alleen ik vind het Engelstalige van haar mooier.

avatar van Wib0__
Ik hoor haar idd ook liever Engelstalige nummers zingen..

1,0
Wat is hier ingodsnaam de bedoeling van??? 1/5.

avatar van kella1993
is leuk maar de engelstalige versie is veel beter

avatar van MIAB
Lotte schreef:

Echt? Dat verwacht je ook niet. Ik dacht altijd dat haar moeder Spaanse roots had, maar dat blijkt dus helemaal niet zo te zijn. Toch stoort het mij niet. Ik vind dit best een leuk album. Ze heeft een prachtige stem en dat komt in het Spaans best goed tot z'n recht. 3,5*

1. Genio Atrapado (3:37)  --- 4,5
2. Falsas Esperanzas (2:57) --- 3,0