Kraak & Smaak - Plastic People (2008)

Dance
Label: Jalapeno

1. Bobby & Whitney (5:48)
  2. Squeeze Me (3:18)

met Ben Westbeech

3. Plastic People (5:33)
  4. Enzo (1:14)
  5. Man of Constant Sorrow (4:54)
  6. That's My Word (3:49)
  7. Cornered (6:32)
  8. California Roll (5:33)
  9. Thinking Back (5:01)
  10. Il Serpente (4:54)
  11. Ready for Life (5:01)
  12. Ain't Gonna Take It No More (5:29)
  13. To Everyone Who Has (10:18)
avatar van djarend
Fantastische plaat, beter dan de eerste en die was al zo goed, men zegt dan on-Nederlands goed maar da's onzin, alsof in NL geen goede muziek gemaakt kan worden. Kraak & Smaak bewijzen zichzelf weer en gaan doorbreken over de hele wereld, voorzover dat al niet gebeurd is (op dit moment zijn ze aan het touren in USA als dj's)

avatar van j.b.b.l
Dit moet gewoon goed zijn,ben benieuwd,ik ben al maanden enthousiast over deze gasten na dat ik Sqeeuze me en andere nummers hoorden van deze heren.

deze plaat is heel erg goed.

avatar van j.b.b.l
Tja,het klinkt toch wel eentonig,het wordt soms zelf saai,ik ga het nog een paar keer luisteren en dan geef ik het een cijfer.

avatar van Dridge
óóóóóóh ik kan niet wachten!!

een heerlijke plaat, kan niet anders zeggen. ik geef het een 4

avatar van LeRoi
....beluister 'm nu voor het eerst via My Space.......klinkt GOED......voorganger Boogie Angst was ik ooit al snel bij en daar werd ik door velen op aangesproken (velen volgden en schaften deze swingplaat ook aan in de zomer van 2005)......ben bang dat deze nog hogere ogen gaat gooien: afwisselend, verrassend, swingend......op Dance-gebied stellen we als Kikkerlandje zowaar wat voor in de (muziek)wereld......ga 'm eerst aanschaffen en dan waarderen...

(verwijderd)
donderdag 4 april is er in het Paard van Troje de albumpresentatie. Heb de cd nu al meerdere keren geluisterd en ben benieuwd naar wat ze er live van maken! Ben ieder geval zeer blij met de nieuwe plaat en ga hier de komende tijd heel wat gasten mee lastig vallen. Score volgt na nog een aantal luisterbeurten.

avatar van Erikpol
Album klinkt fantastisch. Het was even wachten maar dan heb je ook wat!

avatar van DjERRO
Ja, dit klonk ongetwijfeld heel erg on-nederlands.
Geen twijfel.

Heel goed dus.
Nu nog effe beter ontdekken.

En waarom zijn ze niet eerder doorgebroken?
Ik ken ze niet.
Zat op de maan...

tuktak
heel veel stukken beter dan het debuut, dat mij totaal niet pakken kon.

avatar van PaulieWalnuts
Vond hun eerste album toch echt beter. Hier zitten wat nummers in het midden die niet om aan te horen zijn. Bij die ander kon je elk nummer luisteren.

avatar van Dridge
Daar sluit ik me bij aan , plastic people heeft slechts een gering aantal sterke tracks bv. nummer 1 en 2) , ik vindt boogie angst dus vooralsnog stukken beter

avatar van Hans Brouwer
Gisteren te zien bij "De Wereld Draait Door". Mijn nieuwsgierigheid is gewekt .

avatar van Erikpol
Heerlijke cd inderdaad. Track1 begint al prima en zo loopt het door. Knap om na zo'n goeie eerste CD, een minstens zo goede 2e te maken.

Erg vette sound.

avatar van mkrake
Zeer goeie plaat van Nederlandse bodum.. Lekkere muziek!!
Straks met mooi weer en een potje bier in de tuin en deze muziek op?! Ik zie het helemaal zitten!!!

avatar van thelion
De eerste van K & S was geweldig en deze nieuwe is gewoon fenomenaal...... die lijn van Boogie Angst word door getrokken. Het is echter wel zo dat dit album wat "duisterder" is.....

avatar van tnf
tnf
Deze act was me nooit zo opgevallen. Wel puntgaaf gespeeld en geproduceerd allemaal, maar gewoon niet zo'n memorabele liedjes.

Maar de laatste tijd komt track 2 van deze cd zo nu en dan voorbij, en die valt me erg positief op. Waar ik me bij veel andere recente tracks die de publiciteit halen aan stoor (een plastic gevoel, saaiheid voor de grootste gemene deler, of dat het productioneel zogenaamd hard & 'vet' moet klinken), lijkt híer totaal niet aanwezig. Het voelt oprecht funky. Erg prettig.

Misschien toch een act die ik weer een kans moet geven...

Lekker Lekker...Wat onderschat Nederland zichzelf toch op muziek-gebied. Ik vind dat er te weinig aandacht is voor talent in dit kleine land.

Artiesten als Beef, Kraak&Smaak, Room11, Leaf en noem ze maar op, verdienen een hoger podium.

Sven Bersee
Als Belgie het kan, moet Nederland het toch ook kunnen!?

(verwijderd)
Ik sluit me volledig aan bij vanbakel.. een punt is alleen dat we in Nederland af en toe een beetje doorslaan in het 'laten doorbreken' van nieuwe artiesten (Nederlandse acts, maar zeker ook de buitenlandse..) door hun singles zo vaak te draaien dan het bij mij steevast skipmomenten worden op de albums.. Waar Squeeze Me gelukkig tot nu toe juist altijd de repeatknop haalt

De eerste klanken van dit album klinken op het moment door mijn speakers en het klinkt zeeeer lekker. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt!

avatar van Bennieeee
Woot komen 5 mei @ lwd, ben er zeker bij
echt lekker album is dit zeg

Heerlijk album, vrolijk, dansbaar en makkelijk in het gehoor liggend.
Vier sterren lijken mij wel op zijn plek.

Ollie
Squeeze me, wat is dat een vreselijke plaat zeg! Zal m binnekort eens x helemaal beluisteren want money in the bag vond toch altijd wel een juweeltje maar squeeze me mag van mij part weg!

avatar van Kos
Kos
In A'dam gingen ze wel redelijk uit hun dak op die single met Koninginnedag.

avatar van Reijersen
Erg lekker en dansbaar album weer van Kraak & Smaak. De functie, soulvolle toevoegingen zijn erg lekker. De perfecte plaat om je voor te bereiden op een avondje dansvloer.

avatar van Dridge
Ik kom terug van mijn eerdere commentaar , gewoon erg goed album dat minstens zo goed is als zijn voorganger op 2 minpuntjes na nl. : "That's my word" , "thinking back".

avatar van patvandod
squeeze me heeft echt een briljante clip!