Bow Wow Wow - The Best Of (1996)

Label: RCA

1. C30, C60, C90, Go! (2:24)
  2. W.O.R.K. (N.O. Nah, No No My Daddy Don't) (2:38)
  3. Go Wild in the Country (3:34)
  4. Do You Wanna Hold Me? (3:25)
  5. Man Mountain (2:54)
  6. Louis Quatorze (2:47)
  7. I Want Candy (2:52)
  8. Where's My Snake (#) (2:29)
  9. Joy of Eating Raw Flesh (3:15)
  10. Cowboy (2:44)
  11. Golly! Golly! Go Buddy! (2:41)
  12. Prince of Darkness (Sinner! Sinner! Sinner!) (3:02)
  13. Chihuahua (3:51)
  14. (I'm a) TV Savage (2:38)
  15. Baby, Oh No (3:18)
  16. What's the Time (Hey Buddy) (3:08)
  17. Elimination Dancing (3:05)
  18. Mile High Club (3:29)
  19. Aphrodisiac (3:01)
  20. See Jungle! (Jungle Boy) (5:15)
  21. Annabella - Don't Dance with Strangers (4:36)
  22. Annabella - Fever (Annabella) (3:03)
avatar van Jan Wessels
Aardige verzamelaar met al hun hitjes en zelfs wat solowerk van de zangeres. Onvergevelijk dat mijn favoriete BWW song, Chihuaha, er niet in de originele albumuitvoering opstaat... nu mist het mooie begin! Grr. 3,0

Tsja, dan lees ik er eens iets over, dan worden ze altijd afgezeken door de media. Maar de paar nummertjes die ik ken (C30..., I Want Candy, Do You Wanna Hold Me, Man Mountain) zijn zonder meer heerlijke popdeuntjes.

avatar van berwt
Deze moet ik toch eens aanschaffen. wat ik tot nu hoorde ervan schippert zo wat tussen Kim Wilde en Blondie met steeds terugkerende rollende tom-drums. En dat staat me aan.
Meer later (ik hoop ze ergens te vinden)

avatar van LucM
Bow Wow Wow was de vroegere Adam & the Ants met zangeres Annabella Lwin i.p.v. Adam Ant. Deze band werd opgezet door Malcolm McLaren, die voorheen ook de roemruchte Sex Pistols oprichtte.
Bow Wow Wow brengt frisse en aanstekelijke popsongs waarin Afrikaanse ritmes verwerkt zijn, wat bij Adam & the Ants ook het geval was en wat Malcolm McLaren later op zijn eigen soloalbum ook zal doen.
"I Want Candy", "Chihuahua", "Do You Wanna Hold Me?" en "Man Mountain" vind de leukste nummers.

avatar van Hanszel
Destijds (rond 1999) aangeschaft omdat het op wijlen KinkFM vaak voorbij kwam. Kende de singletjes 'do you wanna hold me' en 'man mountain' maar dat was het. De rest is gewoon leuke pop! Vrolijke ritmes, bizarre/absurde teksten (Louis quatorze, chihuahua bijvoorbeeld).

Al met al redelijk tijdloos, maar dat komt misschien omdat het voor mij ook geen oorspronkelijke tijd had, alleen die twee singles die ik hoorde toen ik ongeveer 10 was.

Leuke verzamelaar! Ik weet niet hoe de albums zijn maar als dit 'het beste van' is dan hou ik het denk ik maar hierbij, om teleurstellingen te voorkomen.