John Lissauer, John Loeffler, Manny Corallo & Ralph Schuckett - Pokémon: The First Movie (1999)

1 stem

Score
Label: Koch

1. John Lissauer - The Birth of Mewtwo (4:04)
  2. John Loeffler - Dragonite Takes Flight (2:08)
  3. John Lissauer - Invitation to Danger (2:49)
  4. John Lissauer - Surviving the Storm (5:20)
  5. John Loeffler - Mewtwo's Island (1:48)
  6. John Loeffler - Pokemon Vs. Clone (2:42)
  7. John Lissauer - Tears of Life (5:33)
  8. John Loeffler - This Is My World Now (3:09)
  9. Ralph Schuckett - Three on Three (4:40)
  10. Ralph Schuckett - Mew's Theme (0:37)
  11. John Lissauer - Freeing Charizard (4:41)
  12. John Lissauer - Adventure in Paradise (3:21)
  13. John Lissauer - All Good Things Must Ends (1:57)
music_kaza
Het plaatje is nogal lelijk in vergelijking met de muziek. Erg goed en heb ze vaak geluisterd. Maar jammer is dat als ik deze muziek hoor ik me moet realiseren dat het te horen is bij een stelleje pokemon dat staat te janken om een standbeeld. Dus... het had van iets anders mogen zijn.

4 - 4,5*

music_kaza
Niemand?
Hoewel de kwaliteit niet zo goed is, zou ik toch een poging wagen : http://www.youtube.com/watch?v=EUxkhgHrcgI .

avatar van Phoebe318
Heb deze score gisteren ontdekt, en desondanks dat ik de film al 3/4 jaar niet meer gezien heb, herken ik de muziek allemaal nog. Vooral Tears Of Life vind ik erg mooi!

*4.0

avatar van Waste Management
Tears of Life is een juweeltje, prachtig

avatar van Jules1
Hele mooie muziek, het is eigenlijk jammer dat het bij Pokémon hoort. Een 8.

Yann Samsa
Jules1 schreef:
Het is eigenlijk jammer dat het bij Pokémon hoort.

avatar van Slowgaze
Jules is niet cool genoeg om erbij te horen.