Tunde - Tunde (2004)

1 stem

Pop / Soul
Label: RCA

1. Passing the Hours (4:14)
  2. Great Romantic (4:05)
  3. Letting Me Down Gently (4:53)
  4. Miles Ahead of Me (4:21)
  5. Anaesthetic (6:05)
  6. I Have Never Walked Alone (3:22)
  7. Our History (3:56)
  8. Shouldn't Be Like This (According to Fairness) (4:04)
  9. I Can't Make the World Disappear (3:26)
  10. Cover Me (4:30)
  11. Long Way Home * (4:10)
dVTB
Solo-debuut van de voormalige zanger van The Lighthouse Family. Sommige nummers klinken alsof ze gewoon van LF-album komen, maar Tunde slaat ook nieuwe muzikale wegen in; bij vlagen wat meer rock-achtig, maar ook jazzy, zoals op 'Long Way Home', compleet met brassband; een nummer dat alleen op de Engelse editie van dit album staat.

Het resultaat is een album zonder zwakke momenten, waarop het stemgeluid van Tunde erg goed tot zijn recht komt. Voor wie The Lighthouse Family goed vond, is dit album sowieso een must. Voor wie deze cd ergens in de uitverkoop ziet liggen: meenemen!

avatar van aad r
Klinkt als Seal alleen zonder nummers die eruit schieten of blijven hangen, het is wel een beetje erg gladjes maar ook niet heel slecht.