Hundred Reasons - Shatterproof Is Not a Challenge (2003)

Label: Sony

1. Savanna (3:10)
  2. Stories with Unhappy Endings (3:48)
  3. What You Get (3:27)
  4. The Great Test (1:59)
  5. Harmony (3:35)
  6. Lullaby (3:39)
  7. My Sympathy (3:46)
  8. 80mph (1:53)
  9. Still Be Here (3:48)
  10. Pop (3:10)
  11. Truth with Elegance (4:20)
  12. Makeshift (3:10)
avatar van Sammy
Wederom een zeer degelijk klinkende plaat van Hundred Reasons. Ze spelen wel op safe en maken nog steeds erg melodieuze, radiovriendelijke rock. Erg fijn album. 4*

avatar van james_cameron
Weinig opmerkelijke emorock, degelijk uitgevoerd maar qua songmateriaal te gewoontjes om de volle lengte te boeien. De band beschikt over een prima zanger en je hoort dat de band echt wel potentiëel heeft, maar het komt er hier nog niet helemaal uit. Te sporadisch hoor je een sterke song langskomen.

gewoon een lekker plaatje.
wel met James eens, maar toch kom ik er steeds weer bij terug
zitten gewoon een lekker tempo in de plaat, al moet de zanger wel zingen en niet teveel schreeuwen