Het Beste Uit 25 Jaar Veronica Drive-In Show - The Dance Hits (1993)

Dance
Label: Magnum

1. Soft Cell - Tainted Love (2:42)
  2. Jimmy Cliff - Reggae Night (4:05)
  3. Sheila E. - A Love Bizarre (3:45)
  4. Sister Sledge - Lost in Music (3:27)
  5. Wild Cherry - Play That Funky Music (4:59)
  6. Chic - Le Freak (5:23)
  7. James Brown - Sex Machine (5:16)
  8. Prince - 1999 (3:40)
  9. Kool & The Gang - Celebration (4:56)
  10. Aretha Franklin - Think (3:13)
  11. Karen Young - Hot Shot (4:21)
  12. Dan Hartman - Relight My Fire (3:45)
  13. Patrick Hernandez - Born to Be Alive (3:10)
  14. The Trammps - Shout (3:25)
  15. The Weather Girls - It's Raining Men (3:31)
  16. Modern Romance - Everybody Salsa (3:20)
  17. John Travolta en Olivia Newton-John - The Grease Megamix (4:51)
  18. Noodweer - In de Disco (3:45)
Ik ben vroeger wel naar de Veronica Drive-In-Show geweest en ze waren goed in het draaien van wat nu Dance Classics heten. Die vind je dan ook grotendeels op deze toch goede verzamelaar. Dit materiaal hoorde tot de populairste nummers midden jaren '80 op de dansvloer. En kijk eens naar sommige namen: uit de Prince stal Sheila E. en grote kleine man zelf, uit de Chic stal: Sister Sledge en Chic zelf, soul van Aretha Franklin & the Trammps, disco van Dan Hartman & Patrick Hernandez, funk van James Brown, Kool & the Gang & Wild Cherry. Prima verzamelaar!