BoordAppel schreef:
Geen nood, die track komt er nog ooit aan. Ik denk dat volgende week wel moet lukken.
Het is wat flauw om hier nu nog weer op terug te komen. Ik ga je ook echt niet vragen waar die track blijft
BoordAppel, maar wat ik me wel oprecht afvraag is of je (10 jaar na dato) nog steeds dezelfde mening hebt. Soms verandert een muzieksmaak in de loop van de jaren, ga je anders over dingen denken, of valt er een kwartje. Dus wellicht kun je Merzbow nu zomaar opeens meer waarderen (ik weet het: grote kans van niet, maar ik zou het wel mooi vinden, vandaar dat ik het toch vraag

Overigens kan ik me goed voorstellen dat iemand hier helemaal niks mee kan hoor, maar mij bevalt het bij tijd en wijle toch goed (zoals eerder gezegd heeft zo'n album gek genoeg een soort van rustgevend effect, en wordt tegelijkertijd toch m'n hoofd even goed 'leeggeblazen'

Dit album al lang niet meer gehoord trouwens, maar ben de laatste tijd wel weer andere Merzbow albums aan het oprakelen (en het is waar: hoe meer je luistert en je erin verdiept hoe meer de verschillen en stijlen tussen de albums gaan opvallen (en voor mij: hoe meer ik het ga waarderen)).
PS waar zijn de heren Sietse en sxesven eigenlijk gebleven, "uitgeschreven" van de site zie ik?