Carolina Liar - Coming to Terms (2008)

Label: Atlantic

1. I'm Not Over (3:23)
  2. Coming to Terms (3:29)
  3. Last Night (3:50)
  4. Show Me What I'm Looking For (4:02)
  5. Simple Life (3:31)
  6. All That Shit Is Gone (3:32)
  7. California Bound (3:59)
  8. Done Stealin (3:38)
  9. Something to Die For (3:37)
  10. Beautiful World (4:08)
  11. Better Alone (3:52)
  12. When You Are Near (4:01)
  13. Open the Door * (4:28)
  14. Hit Bottom * (4:27)
  15. Undone * (4:09)
Laatst gehoord bij 90210. Men wat klonk dat lekker!

avatar van Sparks
twinkell schreef:
Laatst gehoord bij 90210. Men wat klonk dat lekker!

Daar heb ik het zowaar ook vandaan ja Wat grappig. Het kwam ook precies zo mooi in beeld dus ik dacht van "even kijken wat dat voor muziek is". Ik heb er nog niet naar geluisterd maar het nummer wat ze in de serie aan het spelen waren klonk op zijn minst oké

avatar van james_cameron
Aangenaam album, een lekker klinkende kruising tussen poppy rock a la The Killers en meer ingetogen amerikaanse radiorock. Eigenlijk zijn alle liedjes de moeite waard, al zitten er geen echt geweldige tracks tussen. Alles klinkt evenwel optimaal goed, mede door de krachtige produktie.

avatar van rkdev
Prima pop/rock album in de stijl van bands zoals The Fray en Mêlée.
Show Me What I'm Looking For is super !

goed album, kwa stijl lijkt op de welbekende amerikaanse bandjes, maar dan beter

avatar van Devoo
Mooie hoes.

Weer een bandje van 13 in een dozijn.. Maar het is een goed album. Show me what I'm looking for is een goed nummer. De cd blijft je continu boeien.

Geef hem nu 3,5*, maar wie weet wordt 't meer!

avatar van Phoebe318
Tot nu toe ken ik alleen Show Me What I'm Looking For, maar die valt al goed bij mij in de smaak! Nu ben ik benieuwd naar de rest!

Ik krijg spontaan uitslag als ik zoiets hoor. De term "Amerikaanse standaard troep" kan weer eens uit de kast getrokken worden.

avatar van stoepkrijt
Devoo schreef:
Mooie hoes.

Helemaal mee eens;)

Heb t album beluisterd, en t valt me niet tegen. Goeie muziek, maar ik ben bang dat-ie niet lang houdbaar is. Zijn veelal simpele liedjes die je niet te vaak moet horen willen ze leuk blijven.

Beetje t zelfde geval als bij The Script. Ook bij hun debuutalbum viel t me op dat t leuke muziek was, maar je moet t niet te vaak horen, want dan valt toch wel op dat de kwaliteit (nog) niet super is.

Desalniettemin een heel puik debuutalbum, met Last Night en Show Me What I'm Looking For als uitschieters naar boven. 3,5 sterren

avatar van tevelenco
Na het horen van de single Stop what i `m looking for maar eens wat meer gaan beluisteren van deze voor mij onbekende band.
En dat was een zeer aangename verrassing.
Want het hele album staat vol met van die prachtige nummers.
AANRADER!

Lekker on-the road muziekje.
Wel vreemd dat dit hier zo onopgemerkt is gebleven tot nu toe op MuMe. Maar mischien komt de grote doorbraak nog.
Of is deze band voor velen net iets te gewoontjes.
Ik hou het op een goeie middenmoter.
Er is vele originelere muziek gemaakt maar ook vele slechtere.
Nogmaals ik vind dit metname lekker voor in de auto als je onderweg bent.

beatcluster
Show Me What I'm Looking For was een leuk radiohitje een aantal jaar geleden, nu de rest maar eens beluisteren

Parlotones
Zag net dat ik al wel gestemd had op deze album van Carolina Liar. Deze is voor mij nog steeds wel oke niet erg hoogstaand maar wel van constante kwaliteit, en heb net een review geschreven bij de band Marjorie Fair album Self Help Serenade, waar ik van vind dat ze allebei op dezelfde lijn zitten. I'm not over rockt net wat meer dan de rest.