Usher - Here I Stand (2008)

R&B / Hip-Hop
Label: LaFace

1. Intro (1:28)
  2. Love in This Club (4:19)

met Young Jeezy

3. This Ain't Sex (4:24)
  4. Trading Places (4:28)
  5. Moving Mountains (4:58)
  6. What's Your Name? (3:58)

met will.i.am

7. Prayer for You (Interlude) (1:43)
  8. Something Special (3:57)
  9. Love You Gently (3:39)
  10. Best Thing (3:54)

met Jay-Z

11. Before I Met You (4:56)
  12. His Mistakes (4:59)
  13. Appetite (3:58)
  14. What Is a Man to Do (4:09)
  15. Lifetime (4:36)
  16. Love in This Club, Part II (5:09)

met Beyoncé en Lil' Wayne

17. Here I Stand (4:10)
  18. Will Work for Love (3:16)
  19. Chivalry *
  20. Revolver *
avatar van Urbanoetang
Kurtje schreef:
Ik geef het album een 2, saai, voorspelbaar, done before en vooral onafgewerkt en dat voel je. De singel is ook niet veel soeps. Mijn uiteindelijke stem is 1.5 omdat dit een diepe val is vanaf confessions. Ook die track van timbaland, niet veel goed. Timbaland-producties zijn trouwens sinds zijn solo album minder

Dat ligt er altijd maar aan hoe lang je Timbaland luistert. Timbaland is bij de eerste kennismaking geweldig. Daarna kom je er al snel achter dat zijn beats vrijwel allemaal hetzelfde zijn en gaat het logischerwijs snel vervelen.

avatar van realmadrid23
Kurtje schreef:

Track van Timbaland ??? ohw je bedoeld zeker Moving Mountains ? sorry maar das niet van Timbaland .. Luister wat vaker naar timbo dan weetje wat van hem is en niet /.. Het is van Tricky Steward ,dan weetje dat ook gelijk

realmadrid23 schreef:

Azo? Er werd gefluisterd dat het een timbo productie was? Ik heb er ook niet verder op gekeken omdat ik dacht dat dat klopte. Het idd niet zo timbaland-achtig. Een grote oef voor mij

G-Funker
Usher was een echte R&B king met 8701, maar met dit album vindt ik dat hij die titel niet meer verdiend. Er is geen een nummer bij dat echt heel relaxed is. Alleen Love In This Club is wel relaxed alleen mocht Young Jeezy vervangen worden door Jay-z of nas ofzow

avatar van Kill_illuminati
G-Funker schreef:

Woord voor woord mee eens.
Naja liever Jay dan NaS, ik hoor NaS liever niet op een discobeat.

Naar mijn mening is dit album juist een uitstekende productie. Het duurt bij sommige liedjes even voordat je ze 'voelt', maar al snel zijn ze érg verslavend. Best Thing met Jay-Z is heerlijk en Moving Mountains is ongelooflijk mooi. Ook Love In This Club Part II met Beyoncé en Lil Wayne is een geslaagd vervolg op het minstens net zo leuke Love In This Club.
Verder vind ik het nummer Trading Places erg opvallend. Het is een typisch The-Dream nummer, je kunt gemakkelijk horen dat hij het geschreven heeft.

avatar van j.b.b.l
Toch maar een 2.Dit is niks nieuws onder de zon en is een plaat om snel te vergeten.

avatar van Katsmusic
Ik wil graag een zomer-cd kopen, en ik zit toch nog steeds te twijfelen tussen Usher - here i stand en Chris Brown - Exclusive
Bij Chris Brown zijn er wel betere reacties, maar ik vind de singel love in this club juist zo leuk! En The Best Thing ft Jay-z klinkt ook zo lekker! Hm, ik zit toch nog zo te twijfelen, iemand een goed idee?

avatar van j.b.b.l
Katsmusic schreef:
Zelf heb ik de album van Jaheim gekocht,vind ik veel beter dan een Usher of een Chris Brown.

avatar van VforVictor
Heb em al een paar weken in bezit en zit em nu ff te luisteren... 8701 vond ik een lekkere plaat en Confessions heb ik eigenlijk nooit echt geluisterd, ben aardig benieuwd wat dit album gaat brengen; al is het met Usher wel duidelijk waar de nummers over gaan oordeel volgt.

avatar van Katsmusic
j.b.b.l schreef:

Ik heb uiteindelijk gekozen voor Estelle - Shine
Ook een leuk album, dit album heb ik wat van gedownload... ben beniewd

Bericht verwijderd.

avatar van Woltertjes
Staan weer genoeg lekkere nummers op deze CD. Blijft een goede artiest die Usher.

Ik vondt Confessions toch wel een stuk beter.
De nummers komen af en toe heel saai over niet veel bangers.
Ja ik kan ook niet zeggen dat er nummers tussen staan waar ik ook vaak naar luister.
Omdat het Usher is geef ik het nog een 2.

SvV_Ying
Love In This Club vind ik echt hard. denk dat ik dit album toch maar eens oppik deze maand.

LoveStoned
Usher kan zijn koffers pakken als het aan mij ligt...

Weer een goeie plaat van Mr. Raymond. Heerlijk.

avatar van daoneandonly
Ach dit is vermakelijk, maar ik kan deze muziek zo moeilijk plaatsen..

avatar van J.M.
Weet iemand waar ik die beat van ken in Best Thing, iig een hiphopnummer.

avatar van Damita
Hmmm... Usher heeft al betere albums gemaakt... Had hier veel meer van verwacht...

avatar van CapitalS
Bad BAD! Veel te commercieel. Bah.

avatar van MIAB
Prima ceedeetje.. maar niet bijzonder 3*