Usher - Here I Stand (2008)

R&B / Hip-Hop
Label: LaFace

1. Intro (1:28)
  2. Love in This Club (4:19)

met Young Jeezy

3. This Ain't Sex (4:24)
  4. Trading Places (4:28)
  5. Moving Mountains (4:58)
  6. What's Your Name? (3:58)

met will.i.am

7. Prayer for You (Interlude) (1:43)
  8. Something Special (3:57)
  9. Love You Gently (3:39)
  10. Best Thing (3:54)

met Jay-Z

11. Before I Met You (4:56)
  12. His Mistakes (4:59)
  13. Appetite (3:58)
  14. What Is a Man to Do (4:09)
  15. Lifetime (4:36)
  16. Love in This Club, Part II (5:09)

met Beyoncé en Lil' Wayne

17. Here I Stand (4:10)
  18. Will Work for Love (3:16)
  19. Chivalry *
  20. Revolver *
Baltasound
Love In This Club.

De titel is weer super origineel. Dus ik ga luisteren.....

Goh, denk ik, dit klinkt dus EXACT als al die andere songs van hem. En van die van Neyo. En Mario.

Geen hol aan.

Maar hij is wel een goede zanger en een zeer goede danser.

Baltasound schreef:

Goh, denk ik, dit klinkt dus EXACT als al die andere songs van hem.

is met het hele plaatje zo

avatar van 'State Of Mind'
Wat een troep zeg vergeleken met Confessions!

avatar van Urbanoetang
Is Confessions wel hoogstaand dan?

avatar van musicman13
ik heb het album en het bevalt me nu wel!! af en toe beetje eentonig dus een 4

avatar van 'State Of Mind'
Ik vind veel nummers van confessions wel vet jah, hoogstaand zal ik het niet noemen maar veel ervan licht wel lekker in het gehoor.

avatar van Urbanoetang
Usher is ook vooral leuk om zijn uitschieters zoals U Remind Me en Confessions part II. Dit soort nummers missen hier inderdaad op.

Moet het even beluisteren, dus nog geen commentaar. Tot zo

Veel nummers van dit album zijn echt wel zwk. Love in this club en Revolver zitten wel in de richting van mijn smaak. Verder... Confessions zit nog aan top !!

avatar van Reijersen
Chivalry en Revolver? Wat zijn die tracks dan? Kan ze nergens vinden.

Edit: Japanse bonustracks zie ik.

avatar van realmadrid23
revolver kan je gwn downloade, Chivalry kan ik niet vinden . heb het gister maar gekocht. mocht niet ontbreken bij mij

avatar van Gert P
realmadrid23 schreef:

Zingt hij ook in sms taal?
Zal maar niet stemmen op hem.

Gert P schreef:

Zingt hij ook in sms taal?
Zal maar niet stemmen op hem.

avatar van ramesh
usher heeft een prachtige stem...
jammr dat hij niet zelf schrijft en produceert zijn songs.
maar weer een klasse album van hem, zoals we van he moeten verwachten
ik geef voorlopig een 4

avatar van j.b.b.l
Toen ik aan dit album begon had ik geen hoge verwachtingen,mede door Love In This Club met die verschrikkelijke Young Jeezy.Mijn eerste indruk was eentonig,hier en daar een leuk R&B deuntje geproduceerd door een hitproducer maar zoals Reijersen al zei,dit konden ook nummers zijn van een Chris Brown of een Ne-Yo.Vocaal vind ik dus dat Usher zich toch niet kan onderscheiden van de rest.Opzich vind ik dat niet erg ,ik vind zijn stemgeluid wel prettig om aan te horen(En veel beter dan die van Chris Brown).What Is a Man to Do,Best Thing en Trading Places vind ik echt lekkere tracks,vooral What Is a Man to Do.Je hoort ook meteen dat het door Stargate is geproduceerd(Irrepleaceble,With You en Hate That I Love You).De formule die die gasten gebruiken vind ik niet echt lekker maar deze vind ik wel geslaagd.Ik denk dat ik het nog een paar luisterbeurten moet geven want ik heb nu geen flauw idee welke cijfer ik het moet geven.

avatar van robindaniel
Toch mijn stem een punt naar beneden. Vind het toch niet zon super album als ik eerst dacht. Toch is het wel een voldoende maar ik had achteraf meer verwacht. Volgende keer beter. Een 3 nu.

tuktak
grappig dat ik alleen de jermaine dupri producties lekker vind klinken. best thing heeft een heerlijke laidback hiphopbeat, jay-z lijkt veel te hard aanwezig op deze plaat, maarach die beat hè. something special is daarentegen juist heerlijk simpel gehouden. en dit nummer overstijgt de r&b middelmaat ook wel hierdoor. al die electro r&b is verder niet aan mij besteed, ik begrijp ook niet helemaal waarom alle producers opeens dit geluid voortbrengen. zelfs de amerikaanse muziekwereld is blijkbaar maar klein.

avatar van lizzy123
ik heb het album al gedownload en nummer 14 vind ik echt super en zijn nieuwe clip Moving Mountains is echt mooi geworden

avatar van Stan
Confessions was beter

lankynerd74
This ain't sex

avatar van Makaveli 9
2.5*.

Redelijk eentonig album, waarbij de nummers toch eigenlijk wel voorspelbaar zijn. Love in This Club kan mij totaal niet boeien en behoort voor mij dan ook tot één van de slechtste nummers van dit album. Ik sluit mij aan bij de uitspraak van Reijersen, waarin hij zegt dat Chris Brown of Ne-Yo net zo goed deze nummers hadden kunnen zingen.

De nummers die mij nog enigszins kunnen boeien zijn What's a man to do, Appetite, Best Thing (vooral omdat dit een beat is die totaal verschilt van de rest) en dat was het wel zo'n beetje. Love in This Club part 2 doet mij sterk herinneren aan Dilemma van Nelly maar hierbij is Kelly vervangen door Beyonce en natuurlijk moet Lil' Wayne ook weer zijn aandeel in een R&B album hebben. Weer zo'n commercieel nummertje, waarin hij de harten van de luisteraars probeert te veroveren. Jammer genoeg kan hij mij niet overtuigen.

Het is niet zo dat ik niet kan luisteren naar dit album, integendeel heb er geen moeite mee het op te zetten alleen is de "voorspelbaarheidsfactor" hier veel te groot. De verrassing is er helemaal af voor mij.

Toch een geslaagd album, met de nummers als: Will work for love, this ain't sex en als uitschieter His mistakes. 4.0pnt.

avatar van musicman13
vind hem toch nu een stuk beter!! een 5!!

avatar van TheFunkyM
Ik vind deze cd van Usher niet zo goed.
Ik krijg er totaal geen gevoel bij. Sommige nummers hebben die commerciele beats waardoor er geen gevoelige toon komt in de nummers, terwijl de teksten dat wel willen opwekken.

Ik vind dat er voor de rest geen echte aanstekelijke nummers op staan zoals U remind me U got it bad etc.

Op dit moment vind ik het album een beetje saai en voorspelbaar en mis ik uitschieters.. Op her mistakes na.

op dit moment 2,5 * kan nog groeien.

avatar van J.M.
Op zich redelijk album. 2de helft van de cd vind ik wel beter. Ik vind het net geen voldoende waard.

Chris-Brown
Deze tracks zijn mijn favorite tracks op de album de rest had niet op de album gemochen

1#His Mistakes Cant Win (word hit )
2 Movien Mountens
8 What Is A Man To Do
9 What Is Ya Name
!0 Appetite

Chris-Brown schreef:

1#His Mistakes Cant Win (word hit )
2 Movien Mountens
7 Before I Met You
8 What Is A Man To Do
9 What Is Ya Name
!0 Appetite

De helft mag afvallen, maar toch 4 sterren en een plaats in je top 10?

Chris-Brown
de rest valt af heb ik toch gezegt...dus 4 voor deze 10

avatar van Urbanoetang
Dus als die 10 erop stonden zou hij een 4 krijgen?
Dan is het raar om het geheel ook een 4 te geven.

Ik geef het album een 2, saai, voorspelbaar, done before en vooral onafgewerkt en dat voel je. De singel is ook niet veel soeps. Mijn uiteindelijke stem is 1.5 omdat dit een diepe val is vanaf confessions. Ook die track van timbaland, niet veel goed. Timbaland-producties zijn trouwens sinds zijn solo album minder