Katy Perry - One of the Boys (2008)

Label: Capitol

1. One of the Boys (4:07)
  2. I Kissed a Girl (2:59)
  3. Waking Up in Vegas (3:19)
  4. Thinking of You (4:06)
  5. Mannequin (3:17)
  6. Ur So Gay (3:37)
  7. Hot N Cold (3:40)
  8. If You Can Afford Me (3:18)
  9. Lost (4:16)
  10. Self Inflicted (3:25)
  11. I'm Still Breathing (3:48)
  12. Fingerprints (3:44)
  13. I Kissed a Girl [Rock Mix] * (3:01)
Heb I Kissed A Girl gehoord. Klinkt wel lekker maar wordt een beetje saaitjes. Wie weet is dit een leuke cd

Echt een superleuk album! Ze lijkt een beetje de sound van Alanis Morrisette te volgen, maar dan iets poppier. Alle liedjes zijn echt leuk om naar te luisteren (inclusief ballads) en de teksten zijn ook echt superleuk! Ik hoop echt dat ze hier mag doorbreken!

*4.5

avatar van friday the 13 th
I kissed a girl is SUPERLEKKER. De rest van het album is niet in dezelfde stijl als i kissed a girl en klinkt maar saai.

avatar van lizzy123
I Kissed A Girl is egt een goed nummer een pop/rock nummer

haar nummer wordt hier ook al op de radio gedraaid dus een doorbraak zit er voor haar wel in

1,0
Sowieso zit die doorbraak er in. In Amerika stond het op 1, en wij volgen als schaapjes over de dam.

Ik vind het een matig nummertje. Hoewel ik het leuk vond dat het ''I kissed A Girl'' heette en door een meisje werd gezongen stelde het me toch enigszins teleur.

ben ik nou de enige die haar een beetje een slap aftreksel vind van Lily Allen? Qua alles eigenlijk. Looks, stijl en ook nog van die een beetje opstandige liedjes zegmaar.
Dan vind ik Lily toch leuker.

1,0
Ik dacht ook aan Lily Allen hoor, en ik vind het sowieso een beetje flauw dat zo'n nummer een #1 hit word. Op zich vind ik het nu wel lekker catchy maar als een jongen het was die ''I kissed a guy'' zong dan had geen hond het gekocht.

madonnagirl3
Katy Perry is echt top! Moet het album nog horen, en dat ga ik zeker doen! = D

madonnagirl3 schreef:
Katy Perry is echt top! Moet het album nog horen, en dat ga ik zeker doen! = D

? en toch kan je al een stem geven?

madonnagirl3
Ja, nu heb ik hem al bijna helemaal gehoord. En toen niet, dus vandaar.. En ja ik was iets te snel met een ster geven. Maarjaa

dochter van?

1 keer beluisterd, niet aan mij besteed

avatar van Lennart_M
Wat is I Kissed a Girl toch een verschrikkelijk nummer, minstens 5 x per dag op de radio. Ik word er echt schijtziek van..........

tis ook 3 x niks natuurlijk dus ik begrijp je wel

Joy schreef:
dochter van?

1 keer beluisterd, niet aan mij besteed

Ik denk niet dochter van... Haar echte naam is geloof ik 'Katheryn Hudson' en om het niet te verwarren met de actrice (Kate Hudson) heeft ze het zo veranderd.

Joy
Born on October 25, 1984, in Santa Barbara, CA, Perry grew up in a Christian household as the daughter of two pastors. Though she was not allowed

tenzij de 2 pastors joe perry en steven tyler waren, of lee scratch perry, of idd steve perry

avatar van Ericos
'HOT N COLD' is fantastisch!

avatar van Carolaah

Ghehe,,

ja ik snap ook al die commotie rondom dat nummer niet..
Oké, het is een redelijk catchy nummer, maar eigenlijk zit er voor mij in ieder geval geen hoogtepunt in het nummer.. net voor de zoveelste keer op de radio gehoord, maar nee, het klinkt ok, maar eigenlijk is het gewoon een heel erg slecht nummer als je het mij vraagt..

Ur so gay vind ik overigens wel een geestig nummer haha.. maar ja, aan de andere kant, dit is dan meer een lachwekkende cd als ik het zo bekijk, dan een cd die ik echt goed serieus kan nemen.. naja dat lijkt me duidelijk haha..

maar misschien probeer ik het eens voor de grap

avatar van tnf
tnf
Lennart_M schreef:

Je hebt een medestander. Afgezien van de tekst vind ik het enorm nietszeggend, beetje te 'geproduceerd' ook.

Ik heb ook het gevoel dat ik dergelijke dance/pop-deuntjes, met zogenaamd brutale ondertoon, al 100.000 keer vaker gehoord heb in de laatste vijf jaar.

vindt de cd goed
zeketr " HOT N COLD "

i kissed a girl, woeee nog shockerend in deze tijden. niet dus, belachelijke tekst dus. catchy (oppervlakkig) hitparadenummer

avatar van Phoebe318
De parnodie van I Kissed A Girl is stiekem nog leuker dan het orgineel

1,0
Bedoel je daarmee I Kissed A Boy?

avatar van Kos
Kos
Muziek is niet lekker. Zij zelf wel. .

avatar van coldwarkids

Ik ook

Lost Highway
gerre schreef:

Hier nog eentje die het een vreselijk nummer vindt. Ze draaien het zelfs op Studio Brussel, het is ver gekomen. Onwaarschijnlijk dat zelfs goede cd's worden afgebroken omwille van het niet altijd even originele karakter ervan, maar wat moet je dan hiervan zeggen. Recht de prullebak in.
Trouwens treffend wat je zegt over de tekst en het verband dat je legt met deze tijden. Dat noem ik nu eens conservatief zijn anno 2008 ( niet van jou hé, wel van de uitvoerders van dit soort muziek ).

avatar van chansadres
Meest grappige vind ik wel van I kissed a girl, dat heel christelijk amerika er over heen valt. Schandalig volgens hun. Maar de vorige cd van mevrouw Katy is wel mooi een christelijke pop cd (ala EO Jongerendag stijl). Ze heette toen nog Katy Hudson. Kissed a girl is een te aanstekelijk nummer. Na 3x luisteren is het bij mij dood. Ben benieuwd naar de rest...

avatar van coldwarkids
Ja ze draaien het inderdaad ook op StuBru, ik vind het wel een goed nummer, maar het word te vaak gedraaid, en om het nou op een "alternatieve" radio te laten draaien vind ik ook een beetje te ver gaan... StuBru was vroeger echt alternatief, nu draaien ze bijna alleen maar Rap en dat soort shit, maar omdat er natuurlijk goede muziek aan zit te komen... Kan het nog veranderen natuurlijk....
Ik ga dit album in ieder geval wel beluisteren, onder het downloaden heb ik een aantal nummers kunnen beluisteren, en het is heel erg standaard meisjes pop ala Kelly Clarkson... Niks mis mee natuurlijk, het is altijd leuk om naar te luisteren, je moet het alleen niet te vaak op zetten anders raak je het al snel beu.

avatar van jurado
ik zie nu net de videoclip maar die griet heeft een uitstraling van een hoop stront.

avatar van Fieke_28
I Kissed A Girl is een lekker nummer, maar de andere nummers op het album halen het hier helaas niet bij. Een voorbeeld van een album wat je niet te vaak moet luisteren, anders wordt je het snel zat.

One Of The Boys en zo nog een paar andere tracks klinken wel lekker, maar missen ergens het toch het enthousiaste gevoel van de eerste single.

Na een paar luisterbeurten geef ik het album 3*, omdat er dus wel een aantal leuke nummers op staan, maar over het geheel laat de cd toch niet echt een indruk bij je achter. Een woord wat na het luisteren bij je opkomt is saai en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

avatar van Arno
Ik durf het haast niet te zeggen, maar I Kissed a Girl is toch wel mijn guilty pleasure van het moment.