Noisia - Fabriclive.40 (2008)

Dance
Label: Fabric

1. Noisia en Phace - Cannonball (0:44)
  2. The Qemists - Stompbox [Spor Remix] (0:44)
  3. Phace - Alive (1:06)
  4. The Upbeats - Anti Social (2:36)
  5. Break - Splash Step (2:36)
  6. Noisia - Diplodocus (2:33)
  7. Spor - Claret's March (1:31)
  8. Noisia - Head Knot (1:40)
  9. Noisia - The Tide (2:25)
  10. Icicle - Nowhere (1:39)
  11. Noisia en Phace - The Feed (1:41)
  12. Sabre - Global (1:40)
  13. Phace - Cold Champagne (2:36)
  14. The Upbeats - Panic (1:09)
  15. Noisia en Black Sun Empire - Infusion (3:23)
  16. Noisia - Split the Atom [Instrumental] (4:49)
  17. Spor - Mordez Moi (2:53)
  18. Noisia - Seven Stitches (4:58)
  19. Noisia - Brown Time (3:24)
  20. Noisia - Stigma (2:48)
  21. Moby - Alice [Noisia Remix] (4:04)
  22. Noisia - Concussion (1:23)
  23. Noisia - Façade (VIP) (1:56)
  24. Ed Rush & Optical - Medicine [Matrix Remix] (1:45)
  25. Noisia en The Upbeats - Mudslide (3:14)
  26. Misanthrop - Viperfish (VIP) (1:17)
  27. Noisia - Crank (1:56)
  28. Noisia en The Upbeats - Creep Out (2:30)
  29. Noisia - Square Feet (3:44)
avatar van andnino
Tuktak gebruikte hier het woord 'next level' voor Diplodocus. Eens, maar ik vind eigenlijk deze hele cd next level. Impliciet zeg ik daar grotendeels mee dat ik Noisia die term waardig vind, want het merendeel van de tracks komt van hun hand. Maar eigenlijk alle tracks wel. Noisia is wat mij betreft echt de top van de drum & bass, vanwege de variatie in genres, vanwege de variatie binnen nummers, vanwege de zieke sound, vanwege de scheurende synths. En vanwege het behouden van de eigen sound met dit alles. En mixtechnisch is dit ook gewoon een ruime voldoende. Niet heel bijzonder, maar neem nu een overgang als die van Brown Time naar Stigma en je kunt niet anders zeggen dan dat daar creativiteit in zit. Ook zeer goede tracks van de andere producers, met name Spor en The Upbeats. Heerlijk.