Reks - Grey Hairs (2008)

2. The One (4:01)
  3. Say Goodnight (3:38)
  4. How Can It Be (4:16)
  5. Stages (4:16)
  6. All in One (5 Mics) (3:54)

met Lil' Fame

7. Next 2 Me (3:42)
  8. Money on the Ave (3:58)

met Skyzoo

9. Black Cream (4:00)

met Big Shug

10. Love Sweet Misery (3:35)
  11. Rise (2:54)

15. My Life (3:07)

met Paula Cambell

16. Cry Baby (3:56)
  17. Long While (4:06)
  18. Big Dreamers [Laytown Remix] (3:35)

met Termanology en Krumb Snatcha

19. Isiah (4:00)
  20. Pray for Me (2:14)
avatar van Game
Wat een pareltje is dit album. Toen ik die Primo track hoorde was ik nieuwsgierig geworden naar de rest en dat stelde mij niet teleur. Reks flowt lekker over de heerlijke (gesampelde) beats. Hij heeft ook echt iets te melden, in de tracks zitten goede boodschappen en het feit dat hij erg veel aandacht besteedt aan de old school maakt dit album voor mij al af. Heerlijk ook hoe hij zich in 2Pac verplaatst in All In One (5 Mics). The Game deed dat ook op zijn album (LAX) maar Reks doet het hier toch beter vind ik. De flow van Biggie doet dan The Game dan weer wel beter, maar goed. Leuke track is dat.

Voor de rest staat er teveel leuks op om eruit te pikken. Ik kan zeer makkelijk naar dit album zonder te skippen, en dat is bij tegenwoordige hiphop albums best moeilijk voor mij. Petje af voor Reks. Het schijnt dat hij in de toekomst weer met Primo gaat samenwerken aan een nieuw album. Van mij mag ie.