Is Ook Schitterend - Hemel & Aarde (1997)

Label: Bunny

1. Voltooid Verleden Tijd (4:54)
  2. Ik Wil Jou (4:24)
  3. In M'n Armen (3:32)
  4. Hemel & Aarde (4:04)
  5. Storm (5:06)
  6. Niemand (5:02)
  7. Laatste Keer (3:29)
  8. Duivel van de Nacht (4:00)
  9. Ze Speelt Met Mij (3:48)
  10. Is Dit Nu de Liefde (3:36)
  11. Mag Ik bij Je Blijven (3:44)
  12. Het Vuur (6:01)
  13. Heel Even Maar (4:52)
avatar van Kos
0,5
Kos
Helaas erg vaak gehoord in het Groningse studentenleven. Zeer pijnlijk.

avatar van John Doe
Misschien wel de reden waarom ik van Groningen heb afgezien als studie-stad.

avatar van Nicolage Rico
Toch is "vvt" één van de beste nederlandstalige liedjes.

Hou ze al sinds vvt in de gaten, maar het is nog steeds een 'net niet' bandje, in mijn ogen.

avatar van Gert P
Toch hebben ze best aardige nederpop rock.
Valt mij niet tegen, niet dat alles even mooi is maar er zijn toch best leuke smartlappen bij.

avatar van uffing
Niet al te best, maar het het bevat één van de allermooiste nederlandstalige liedjes in de vorm van v.v.t.

avatar van Ronald5150
"Voltooid Verleden Tijd" vind ik een van de mooiste Nederlandstalige liedjes. Het is ook direct de uitschieter op "Hemel & Aarde" van Is Ook Schitterend. De rest van de liedjes zijn niet hoogdravend, maar zijn op zichzelf niet onaardig. Meer valt hier eigenlijk niet over te zeggen. Gewoon een aardige genietbare plaat met een hoogvlieger in de vorm van "Voltooid Verleden Tijd".

avatar van Boermetkiespijn
Wat zou het geweldig zijn als het hele album de kwaliteit en hitpotentie zou hebben van het openingsnummer. Helaas valt dat tegen, al is de titelsong wel aardig.

Nu ik dit zit te luisteren moet ik even denken aan de woorden van een wijs man:
"En hoor Guus Meeuwis, of Volumia of Is Ook Schitterend
Muziek voor kakkers, ballen, lullo's in een plastic glittertent"

avatar van jordidj1
Voltooid Verleden Tijd is echt een traqqa voor Johnny Marr