Black Rebel Motorcycle Club - American X (2007)

Alternatieve titel: Baby 81 Sessions

Label: RCA

1. The Likes of You (5:11)
  2. Vision (5:01)
  3. The Show's About to Begin (5:02)
  4. MK Ultra (4:25)
  5. Whenever You're Ready (3:12)
  6. 20 Huours (5:04)
  7. Last Chance for Love (6:31)
Verbazingwekkend dat hier maar 2 stemmers zijn (tot nu toe). Dit is echt een geweldige cd van de BRMC, misschien wel hun beste.
De eerste track is psychedelische herrie, maar daarna volgt rauwe pure rock 'n roll met soms een psychedelische inslag. Het doet soms aan the Doors denken.
Niet te missen, zeker niet voor BRMC fans!

west schreef:
Niet te missen, zeker niet voor BRMC fans!

West hoe kan ik aan dit album komen? Bij alle laatste concerten waar ik was hadden ze deze steeds niet bij in hun stand..

west schreef:
Verbazingwekkend dat hier maar 3 stemmers zijn (tot nu toe). Dit is echt een geweldige cd van de BRMC, misschien wel hun beste.

Ik ben het helemaal met je eens.

avatar van Flipman
Is deze ook op vinyl verkrijgbaar?

avatar van Flipman
Als antwoord op mijn eigen vraag; inmiddels wel!

Rudi1984
Ik vind het maar een troosteloze bedoening, eerlijk gezegd. Een paar bijeen geharkte nummers die te slecht waren voor het toch al vrij wisselvallige album.