Remain Silent - Ether.Asphalt (2007)

1 stem

Frankrijk
Electronic
Label: Remain Silent

1. Ether-Asphalt Part 1 (5:09)
  2. Ether-Asphalt Part 2 (5:02)
  3. Ether-Asphalt Part 3 (4:56)
  4. Ether-Asphalt Part 4 (1:49)
  5. Ether-Asphalt Part 5 (5:30)
  6. Ether-Asphalt Part 6 (4:16)
  7. Ether-Asphalt Part 7 (4:45)
  8. Ether-Asphalt Part 8 (6:09)
  9. Ether-Asphalt Part 9 (6:06)
  10. Ether-Asphalt Part 10 (5:30)
  11. Ether-Asphalt Part 11 (4:08)
  12. Ether-Asphalt Part 12 (10:58)
avatar van orbit
Godgloeiende mozes en zijn helpers! Ik heb deze plaat van de website van deze fransoos, dit is zijn laatste, gratis te downloaden onder www.remain-silent.net. Zijn andere twee werken krijg je er gelijk bij als het man-machine geheel! Maar dit is toch wel even andere koffie als die ingekakte ambient electronics van de laatste tijd. Vet harde noise, industrial.. maar ook soundscapes alà Gridlock. Beetje Gridlock vs. Imminent. En ieder nummer klinkt lekker, beukt de platen voor je ogen weg en voert je richting licht aan het einde van de tunnel. Iedereen die iets met Imminent heeft of zelfs Skinny Puppy, Ministry en andere harde industrial kan ik dit blind aanbevelen. Maar ook de IDM-ers die van Gridlock houden of de steviger kant van hun muziek moeten deze website eenvoudigweg even langsgaan. Het is gratis en je zult versteld staan van de kwaliteit van alledrie de platen. Ik schrijf nog reviews bij de vorige twee, waarvan Dislocation denk ik de beste is. Maar begin maar bij zijn laatse, waarvan akte.
Dikke 4*.

avatar van orbit
Ga dit dus downloaden electronic liefhebbers!!!