El DeBarge - El DeBarge (1986)

R&B / Pop
Label: Gordy

1. Who's Johnny (5:32)
  2. Secrets of the Night (3:47)
  3. I Wanna Hear It from My Heart (3:11)
  4. Someone (4:45)
  5. When Love Has Gone Away (4:29)
  6. Private Line (4:18)
  7. Love Always (4:09)
  8. Lost Without Her Love (4:34)
  9. Thrill of the Chase (3:47)
  10. Don't Say It's Over (4:36)
1,0
Vooruit 1 ster vanwege Who's Johnny. Verder vind ik dit album oer en oer saai.

de wierd al yankovic versie van Who's Johnny is ook wel grappig, maar van dit album is de rest idd erg saai.

El Debarge, de lead zanger van de group DeBarge....wat een stem!!! Hits zoals hits "All This Love," "Love Me in a Special Way," "Who's Holding Donna Now," en "Rhythm of the Night."
Wat moet ik nog meer zeggen, deze man heeft het helemaal, zijn debuut album is ook heel mooi "I Wanna Hear It from My Heart", "When Love Has Gone Away" en "Love Always" zijn zeker favorieten, de mensen op deze site zijn totaal niet muziekaal en weten niet waarover gepraat wordt

1,0
mo_freestyle schreef:

Mea Culpa dan maar: ik zal mijn mening nooit meer verkondigen en voortaan luisteren naar jouw waarde-oordeel: er kan er maar 1 de juiste mening hebben, en die persoon heeft zich eindelijk laten horen op deze site

avatar van Kos
Kos
Hij was ooit getrouwd met Janet Jackson toch?

avatar van snoopy
ja

Okay Okay ieder zijn eigen ding ...LOL
Zat ook ineens te denken dat die CD in een hele andere tijd uit kwam, en jullie waarschijnlijk niet eens geboren waren

Nee hij was niet getrouwd met Janet dat was zijn broer James

Maarten||
Oke, deze laat ik langs me voorbijgaan . Als zijn stem net zo klinkt als op Stay With Me, dan hoop ik dat ik dit nooit zal horen.

Ik zou 'm alleen al om de hoes niet aan willen schaffen. Die spreekt wat mij betreft boekdelen en die single geeft ook al niet mee.

avatar van musicfriek
Who's Johnny was een megahit in 1986, nu ik het zo terug hoor is dit nummer vreselijk verouderd. De video is ook verschrikkelijk. Nee, heel snel vergeten, dit gedrocht

Foutje van Janet om met deze man te trouwen denk ik

avatar van T.O.
Een van zijn broers was getrouwd met Janet, niet hij.

En nu aan de crack.

avatar van fluidvirgo
Zijn broer James was getrouwd met Janet.
Onlangs de Unsung docu over Debarge gezien op Youtube. Ik wist niet dat het zo erg met deze familie gesteld was. Zoveel talent en het dan zo verkwanselen aan drugs...

Check dit filmpje van pakweg een jaar geleden:

Debarge Family

Zo diep gezonken, wat een zonde...