Celine Dion - Falling into You (1996)

Canada
Label: Columbia

1. It's All Coming Back to Me Now (7:37)
  2. Because You Loved Me (4:33)
  3. Falling into You (4:18)
  4. Make You Happy (4:31)
  5. Seduces Me (3:46)
  6. All by Myself (5:12)
  7. Declaration of Love (4:20)
  8. (You Make Me Feel Like a) Natural Woman (3:40)
  9. Dreamin' of You (5:07)
  10. I Love You (5:30)
  11. If That's What It Takes (4:12)
  12. I Don't Know (4:38)
  13. River Deep, Mountain High (4:10)
  14. Your Light (5:14)
  15. Call the Man (6:08)
  16. Fly (2:58)
1,0
Eigenlijk moet ik dit teken hier nu plaatsen:

Waarom ?

Het is toch knap hoe deze dame klassiekers vakkundig om zeep helpt, zodat het in hapklare blokken aan de massa geserveerd kan worden. Je moet het maar kunnen.

avatar van lebowski
En er dan ook nog rijk mee worden! Inderdaad:

avatar van J.Bell
HaHaHa, mee eens. al moet ik wel toegeven dat ik "Falling into you" wel een leuk nummer vind

shappy1010
Celine:

Een dijk van een stem

Een zee van foute songs

avatar van LittleBox
0,5
Au au au, mijn oren.

Ongetwijfeld haar beste engelstalige album, Celine had er duidelijk zin en dat is goed te horen.

vooral it's all coming back, Call the man en Fly vind ik erg mooi.

avatar van chansadres
It's all coming back to me now o+

avatar van FunkStar
Ik was 14 toen ik dit album kocht, heb het heel veel gedraaid. Er staan goeie nummers op zoals Call The Man, Falling Into You en Seduces Me. Maar na een tijdje begon ik ineens een hekel aan haar stem te krijgen. Heb het album dan ook weg gedaan..

Doom!
Erg slecht album van Celine Dion, maar het eerste nummer van deze cd maakt alleen eigenlijk alles wel goed. Althans, dat zou je bijna willen zeggen. It's All Coming Back to Me Now blijft namelijk zo'n gruwelijk mooi emotioneel nummer. Speciaal voor dit nummer een 1,5* beoordeling.

1.5*

Mooi, goed gedaan van haar. 3.5/5

avatar van Lamontagne
Een paar goeie nummers voor de rest goedkope uitverkoop

avatar van musicfriek
Haar cover van All By Myself is echt te erg gewoon

Helemaal eens met user Doom! Hoe slecht sommige liedjes op deze cd ook zijn, It's all coming back to me now is een pareltje. De stem van Celine Dion leent zich ook perfect voor dit soort liedjes, met van die over-the-top zangpartijen ondersteund door gitaar, strijkers, en alles. Heel mooi gedaan.

bikkel
De vrouw heeft absoluut een hemelse stem,maar alles is werkelijk ontdaan van enige passie,soul en gemeendheid.Het zou zo maar kunnen dat ze gewoon aan het strijken was toen ze deze plaat opnam.Dit album is echt heel erg goed verkocht toendertijd.Ik heb me altijd afgevraagd waarom mensen dit kopen.Koeiengedrag of zo?

avatar van Gatver
Veel mensen, die mij kennen, kijken verbaasd, wanneer ik zeg dat ik deze cd heb (en hem erg mooi vind) Tja, ook rockers hebben een zachte kant, hoor!

avatar van LucM
Louter muzikaal, productioneel en vocaal is dit wel OK, maar ik vind het jammer dat Celine Dion covers brengt van overbekende nummers (tracks 6, 8, 13). "It's All Coming Back to Me Now", een nummer geschreven door Jim Steinman, vind ik wel erg goed.

SPAROOD
Een van de mindere albums van Celine Dion, een paar nummers die de moeite waard zijn. Af en toe dan..

avatar van lennon
1,0
shappy1010 schreef:
Celine:

Een dijk van een stem

Een zee van foute songs

Heel goed beschreven.

Al moet ik bekennen dat ik haar versie van All by myself wel heel erg mooi vind, mede door die mooie uithaal aan het eind... maar dat is dan ook het enige Celine Dion nummer dat ik compleet uit kan horen..

Voor de rest heeft gelijk, want ze verkoopt als een gek, dus elk jaar maar een cdtje uit de mouw schudden.. en cashen maar!!

avatar van Angelo
Volgens mij was dit het meest succesvolle album van Celine Dion samen met 'Let's talk about love'. Ik kan enigzins begrijpen dat dit in de jaren '90 erg aansloeg, maar inmiddels 14 jaar later klinkt dit album ontzettend gedateerd, al zijn sommige nummers uitgegroeit tot evergreens bij (haar) fans.

Ik vind het zo extreem jammer dat ze haar eigen 'Pour que tu m'aimes encore' en 'Je sais pas' om zeep helpt op dit album. Die nummers waren in het oorspronkelijke Frans steengoed en klinken hier als slechte covers, terwijl het toch 'haar' oorspronkelijke nummers zijn.

Jammer, jammer, jammer!

1,5* voor de moeite en omdat het misschien toch wel kwalitatief een van de betere popalbums van de jaren '90 was, alhoewel het niet aan mij is besteed.

avatar van FunkStar
Tja, zoals ik zei had ik dit album vroeger echt grijs gedraaid. Na een aantal jaren daarna heb ik de CD weggedaan omdat ik ineens een hekel begon te krijgen aan de harde stem van Celine Dion. Maar laatst was ik op een rommelmarkt en daar lag deze voor 50 ct, heb hem toch maar weer meegenomen, kon het niet laten.

avatar van Matys
Tussen een paar lelijke covers staaneen paar mooie liedjes. Falling Into You (het nummer) verdient alleen al 3 sterren. 3,5*

avatar van adri1982
De covers zijn op zich goed gedaan (vooral 'It's all coming back to me now'), hoewel ik op zich geen liefhebber van covers ben. Ook de andere nummers heeft Celine Dion goed ingezongen, en een aantal ervan hebben wel wat moois. Wat mij echter opviel, is dat 'If that's what it takes' en 'I don't know' de Engelse versies zijn van 'Pour que te maimes encore' en 'Je sais pas' (waarschijnlijk staan die allebei op 'Deux').

Wel denk ik dat track nr. 8 en nr 14 als bonustracks gemarkeerd zouden moeten worden, omdat die (als enige twee) niet op de cd staan, die ik een jaar of zes geleden bij de kringloop heb gekocht. Ik heb deze uit nieuwsgierigheid vandaag geluisterd, en het viel mij mee.

avatar van Style.Girl
Een album met ontzettend veel bekende en succesvolle hits. Vooral die nummers zijn heel erg goed, maar de rest is meer opvulling. Erg zonde, want anders was het voor mij een zeer geslaagd album. Nu krijgt een krappe voldoende. Al is dit album wel veel beter dan haar eerste albums. Er zit dus vooruitgang in.

Vooral de nummers It's all coming back to me now, Fly, Because you loved me, Falling into you, All by myself, If that's what it takes zijn erg goed. Al zijn Fly en If that's what it takes gewoon Engelse bewerkingen van de nummers Vole en Pour Que Tu M'Aimes Encore. Die nummers zijn al heel goed dus kan er weinig mis gaan. Aan de ene kant wel erg slap, want kom met iets nieuws. Ook covert ze vaak nummers van andere artiesten zoals All by myself, It's all coming back to me now, River deep mountain high bijvoorbeeld. Het lijkt daarom alsof ze geen eigen identiteit heeft, maar puur zingt, omdat ze zo'n mooie stem heeft. En weinig moeite doet om sfeer toe te voegen aan een album of buiten haar comfortzone te gaan. Duik in een bepaald thema of karakter. Maarja, misschien heeft ze zelf weinig te zeggen over haar repertoire. Dat weet ik niet. Dit scoort nu eenmaal... Althans in mijn ogen alleen de singles.

avatar van Queebus
Fenomenale zangeres, jammer dat het allemaal zo geregisseerd is, alles voor de verkoopcijfers. Doodzonde van zo'n talentvolle stem. En stiekem kan ik het toch wel (een beetje dan) waarderen. Maar meer dan een kwartier trek ik het niet.

Het album raakt mij totaal niet, weinig variatie en zeer langdradig.

Verbaas me altijd over het feit dat Celine Dion zo wordt gehaat door vooral mannen. Als je één van de beste stemmen uit de muziekindustrie hebt, maar verder vrij probleemloos bent zonder de gebruikelijke sex, drugs en Rock n'Roll , ben je al gauw een suffe doos. Tel daarbij op dat Celine enkel haar iconische stem nodig heeft en niet naakt op het podium hoeft te staan (waar overigens niks mis mee is), en de meeste mannen haken af.

Anyways, dit is natuurlijk een iconisch album. Zo veel hits en classics. De van orgine Franse nummers die voor dit album in het Engels zijn opgenomen, zijn echter zwaar overbodig. Ook de covers van Aretha en Tina had ik weggelaten, dan was dit album helemaal perfect geweest.