Celine Dion - Falling into You (1996)

Canada
Label: Columbia

1. It's All Coming Back to Me Now (7:37)
  2. Because You Loved Me (4:33)
  3. Falling into You (4:18)
  4. Make You Happy (4:31)
  5. Seduces Me (3:46)
  6. All by Myself (5:12)
  7. Declaration of Love (4:20)
  8. (You Make Me Feel Like a) Natural Woman (3:40)
  9. Dreamin' of You (5:07)
  10. I Love You (5:30)
  11. If That's What It Takes (4:12)
  12. I Don't Know (4:38)
  13. River Deep, Mountain High (4:10)
  14. Your Light (5:14)
  15. Call the Man (6:08)
  16. Fly (2:58)
Verbaas me altijd over het feit dat Celine Dion zo wordt gehaat door vooral mannen. Als je één van de beste stemmen uit de muziekindustrie hebt, maar verder vrij probleemloos bent zonder de gebruikelijke sex, drugs en Rock n'Roll , ben je al gauw een suffe doos. Tel daarbij op dat Celine enkel haar iconische stem nodig heeft en niet naakt op het podium hoeft te staan (waar overigens niks mis mee is), en de meeste mannen haken af.

Anyways, dit is natuurlijk een iconisch album. Zo veel hits en classics. De van orgine Franse nummers die voor dit album in het Engels zijn opgenomen, zijn echter zwaar overbodig. Ook de covers van Aretha en Tina had ik weggelaten, dan was dit album helemaal perfect geweest.