Richie Kotzen / Greg Howe - Tilt (1995)

Label: Shrapnel

1. Tilt (5:27)
  2. Chase the Dragon (4:59)
  3. Tarnished with Age (5:10)
  4. Outfit (4:14)
  5. Confusion (6:25)
  6. I Wanna Play (5:42)
  7. Seventh Place (6:26)
  8. O.D. (4:52)
  9. Full View (5:56)
avatar van sinkthepink
Het moet je cup of tea zijn anders gaan je hersenen daadwerkelijk op Tilt. Muziekaal allemaal op een erg hoog nivo maar een cd voor de fijnproevers
De instrumentale gitaarmuziek zit in de hoek van Jazz / fusion uitgevoerd door 2 shredders.

De nummers zijn om en om door Howe en Kotzen geschreven waarbij naar mijn mening de nummers van Howe toch wel wat beter zijn.

avatar van hnzm
Lange zit. Ik moet moeite doen om de cd niet tussentijds af te zetten. Dit is niet het soort fusion waar ik van hou: te weinig rock en teveel jazz. Van het uitstapje naar funk in I Wanna Play word ik ook niet blij. Logisch dat ik half vergeten was dat ik deze bezit. Als de cd na track 9 doorgaat met track 1 ben ik me daar niet eens gelijk van bewust. Zo niet-pakkend vind ik de muziek. Misschien dat ik er nog iemand blij mee kan maken via Discogs.