Ik heb ook de LP-versie die
edje1969 in huis heeft. Later kocht ik de CD-versie met dezelfde nummers, maar onlangs kwam ik een alternatieve CD-versie tegen met de vermelding: '3 extra bonus tracks incl. La luce buona delle stelle'.
Deze voegt in aantal geen nummers toe, maar vervangt de oorspronkelijke bonustracks - drie van zijn destijds grotere hits in enkele Zuid-Europese landen - door de drie andere nummers die in de bovenstaande tracklist genoemd worden.
Het boekje van die laatste CD vermeldt niet alleen dat hij is aangevuld met drie extra nummers (maar er zijn dus drie andere voor weggelaten), maar heeft een ander bestelnummer en vermeldt behalve het releasejaar 1988 ook 1995 als jaar van uitgave. Ik heb dus het idee dat bovenvermelde tracklist van een latere datum is en eigenlijk moet worden aangepast.
Even op Discogs gekeken: edje1969 heeft gelijk - het is oorspronkelijk een mini-album met vijf nieuwe nummers (en een andere hoes), die later voor verschillende Europese markten is aangevuld met drie extra nummers. In sommige landen, zoals Griekenland, was zelfs sprake van een 7-track album.
Dat maakt deze release tamelijk onoverzichtelijk. Maar het lijkt mij dat die in totaal zes nummers hier eigenlijk allemaal als bonustracks vermeld moeten worden. Ik zal er een correctie voor indienen, inclusief de oorspronkelijke hoes.