Lloyd Banks - The Hunger for More (2004)

Label: G-Unit

met 50 Cent en Snoop Dogg

6. I'm So Fly (4:02)
  7. Work Magic (4:29)

met Young Buck

8. If You So Gangsta (3:33)
  9. Warrior Part II (3:40)

met Eminem, 50 Cent en Nate Dogg

10. Karma (4:41)

met Avant

11. When the Chips Are Down (3:42)

met The Game

12. Til the End (5:12)
  13. Die One Day (3:16)
  14. South Side Story (4:10)
  15. Just Another Day * (3:29)
  16. Take a Good Look * (2:53)
Cd viel me een beetje tegen. Had toch wat meer verwacht van lloyd die me meteen opviel bij g-unit. Maar helaas zijn de leidjes eentonig en zal het voor mij nooit een cd worden die veel in mn discman/mp3 speler gedraait zal worden. 2.5*

mes-one
gewoon een retevet album...
kan niet anders zeggen

laat in ieder geval zien dat sommige commercieel succesvolle rappers ook nog goede nummers kunnen schrijven...

avatar van T.O.
Geen 50 Cent op dit album? Da's dan wel weer een dappere keuze.

mes-one
Op mijn cd'tje rapt 50 cent mee op Warrior pt. II

en volgens mij doet hij ook het refreintje op 'I get High'

Vandaag voor het eerst geluisterd. Lloyd heeft een relaxte stem en sommige beats zijn erg vet. We On Fire en Warrior Part II vind ik de beste nummers.

Voorlopig 3 sterren.

Music
LLoyd banks hij heeft het gemaakt hoor ik gun het hem wel
Hunger for more WOw zeg.!!

Music
wat jammer nou dat Homicide niet erop staat en Smile

Loyd Banks *** 1/2

Ongelooflijke commercieel maar daarom niet minder goed album , in de stijl van z'n G Unit werk. Banks is naar mijn mening de aangenaamste rapper van G Unit, hij flowt er lekker op los met z'n relaxte stem ...

sn@ke schreef:

Loyd Banks *** 1/2

Helemaal mee eens! Nu een aantal keer geluisterd en ik verhoog m'n stem naar 3.5

Goed album, maar hij kan beter denk ik, hij heeft een aangename stem waar hij meer uit kan halen, maar on fire doet hij ook mee hoor, het refrein

Toch wel ongeveer even goed als Straight Outta Cashville vind ik. Dus 4 sterren

Ik had twee bonus-tracks toegevoegd en het was goedgekeurd, maar ik zie ze niet?!

Benninf schreef:

2 bonustracks?

just another day en?

Take A Good Look

Ik geef dit album een4! Waarom? omdat het een zwaar relaxt album is en vaak in mijn cd speler terecht komt

avatar van thomzi50
Prima album, na grodt beste g-unit solo album.

Marcel²
Zeker een goed album van Lloyd Banks met als hoogtepunt het nummer South Side Story. Ik luister liever naar hem dan naar de solo albums van 50cent

Marcel Jongeneel schreef:
Ja wie niet he? maar toch vind ik van G-Unit Young Buck het beste.....

Relax
Goed album, had ik niet totaal verwacht.
Ik dacht eerder van hem van I'm Gonna shoot you down en troep..
Til the End, een mooie beat met wel een lollige intro (ja als je het nadoet met een vriend dan ).
Voorderest zijn de beats wel verzorgd en de refreins die Lloyd Banks inzingt zijn wel klinkend.

Marcel²
sn@ke schreef:

Mee eens, Erg goed album daarom ook 4*

Hoogtepunten, Til The End, South Side Story erg lekker nummer.

riddlecity
Music schreef:
wat jammer nou dat Homicide niet erop staat en Smile

Smile staat op het G Unit album 'Beg For Mercy' homie

Warrior Pt. 2 vind ik het slechtste hip-hop nummer dat ik ooit heb gehoord.De rest valt wel mee en is soms wel goed eigenlijk.

Relax
Ill Will schreef:

Heb je het over de tekst ? want ik vind die beat heerlijk.

Gwn rlx, niks over te klagen, niet zeuren over dat het tegenviel, if you so gangsta is hier mijn favoriet

Ik vind eminem op warrior pt. 2 ongelooflijk slecht.

avatar van thomzi50
mes-one schreef:
Op mijn cd'tje rapt 50 cent mee op Warrior pt. II

en volgens mij doet hij ook het refreintje op 'I get High'

Bij mij ook. Verassend goeie plaat trouwens, prima raps, en vooral verassend goeie en variërende beats.

Rotten Apple zijn nieuwe album komt 19 juni uit

op www.eminemlounge.com kun je zijn nieuwe singel beluisteren die My House Heet

Die site is bij mij ook bekend. Fijne site he

MJ_DA_MAN schreef:

Die site is bij mij ook bekend. Fijne site he

staat bijna altijd recent nieuws op...

eazyfan
heeft wel nice trax.