Jatin-Lalit, Sandesh Shandilya, Aadesh Shrivastava, Sameer, Anil Pandey - Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001)

1 stem

India
Score / Wereld
Label: Sony

1. Lata Mangeshkar - Kabhi Khushi Kabhie Gham
  2. Kavita Subramaniam, Alka Yagnik, Sonu Nigam, Udit Narayan, en Amit Kumar - Bole Chudiyan
  3. Alka Yagnik en Sonu Nigam - You Are My Soniya
  4. Alka Yagnik en Sonu Nigam - Suraj Hua Madham
  5. Alka Yagnik, Udit Narayan, Sudesh Bhosle, Aadesh Shrivastava, Sunidhi Chauhan en Amitabh Bachchan - Say Shava Shava
  6. Udit Narayan en Alka Yagnik - Yeh Ladki Hai Allah
  7. Sonu Nigam - Kabhi Khushi Kabhie Gham (Sad Part 1)
  8. Kareena Kapoor, Alka Yagnik en Sonu Nigam - Deewana Hai Dekho
  9. Lata Mangeshkar - Kabhi Khushi Kabhie Gham (Sad Part 2)
  10. Soul of K3G
  11. Usha Uthup en Kavita Subramaniam - Vande Mataram
Na het zien van deze (zeer lange) film met de in India zeer bekende acteur Shahrukh Khan moest de soundtrack uiteraard nog eens nabeluisterd worden.
Typische Bollywood filmmuziek maar dat kan op z'n tijd erg leuk zijn

Social_Mask
Enorme, enorme hit destijds deze film en met name de muziek. En ook ik was toch wel onder de indruk. Erg vrolijke muziek. Typerend voor de muziek van toen, maar Bollywood filmmuziek is zo verandert dat je niet van 'typische' muziek kunt spreken.