Rob Base & D.J. E-Z Rock - It Takes Two (1988)

Label: Profile

1. It Takes Two (5:00)
  2. Joy and Pain (3:47)
  3. Don't Sleep on It (4:03)
  4. Check This Out (2:59)
  5. Crush (5:27)
  6. Get on the Dance Floor (4:24)
  7. Times Are Gettin' Ill (3:36)
  8. Keep It Going Now (3:54)
  9. Make It Hot (4:20)
  10. Creativity (3:26)
avatar van musicfriek
Ik ben er eigenlijk nog steeds niet helemaal uit of ik Get On the Dance Floor nou steengoed vind of ruk... Ene kant erg sterke single, maar aan andere kant hangt de rap van cliche's in elkaar. Maar misschien was het voor die tijd wel vooruitstrevend

avatar van P Jay
Ach... ik ken het album niet helemaal, maar ik weet gewoon dat dit een zuiver party-album is. Gewoon wat rhymen om de flow en drive van de nummers wat kracht bij te zetten...

It Takes Two was trouwens de grootste hit, dacht ik, van dit album...

Een classic, maar met redelijk simpele raps, maar daar draaide het bij Rob Base -denk ik- niet om.

TImes are gettin ill, mischien wel de eerste plaat die ik helemaal uit mn kop kon meedoen!! Dancevloer rap zeker, maar toch anders als het tegenwoordig wordt gedaan.
En inderdaad it takes two was de grootste hit en is een groote klassieker die nog steeds een feest kan opblazen. Woee-Yeeah ..Woe Yeeah