Ladyhawke - Ladyhawke (2008)

Nieuw-Zeeland
Pop / Electronic
Label: Island

1. Magic (3:27)
  2. Manipulating Woman (3:35)
  3. My Delirium (4:16)
  4. Better Than Sunday (3:28)
  5. Another Runaway (3:17)
  6. Love Don't Live Here (4:03)
  7. Back of the Van (3:40)
  8. Paris Is Burning (3:49)
  9. Professional Suicide (3:43)
  10. Dusk Till Dawn (2:37)
  11. Oh My * (3:25)
  12. Crazy World (3:35)
  13. Morning Dreams (4:00)
  14. Danny and Jenny * (3:34)
  15. Paris Is Burning [Acoustic] * (4:10)
  16. Dusk Till Dawn [Acoustic] * (2:48)
  17. My Delirium [Acoustic] * (4:42)
avatar van YoG
YoG
Wordt alleen maar beter bij elke luisterbeurt. Ik kan geen enkel slecht nummer ontdekken op deze plaat.
Alles mooi strak geproduceert met de fijne stem van Ladyhawke. Ze zingt alsof ze lekker in een hangmat ligt en een beetje mijmert.. soms een beetje zweverig maar ook weer niet té.. en lekker fel in een mooi nummer als Back Of The Van (geweldige retro-clip trouwens)

Ik vond dit vrij eentonig de eerste paar keer dat ik het hoorde, maar daar kom ik nu helemaal van terug. Ik merk steeds meer subtiele details waardoor het niet meer vlak klinkt, maar juist heel doordacht

Het schijnt dat ze een hoop van de instrumenten zelf heeft bespeelt

De remixes zijn ook goed te pruimen. (ze heeft nog een nummer meegezongen met Pnau, namelijk Embrace (check de Miami Horror & Fred Falke remix daarvan!!)
zwijmel..