Lapsed - Twilight (2004)

Electronic
Label: Ad Noiseam

1. Twilight Part 1 (5:15)
  2. Twilight Part 2 (3:54)
  3. Twilight Part 3 (1:06)
  4. Twilight Part 4 (6:13)
  5. Twilight Part 5 (3:55)
  6. Twilight Part 6 (4:09)
  7. Twilight Part 7 (5:58)
  8. Twilight Part 8 (3:57)
  9. Twilight Part 9 (4:49)
  10. Twilight Part 10 (3:45)
  11. Twilight Part 11 (5:51)
  12. Twilight Part 12 (4:37)
  13. Twilight Part 13 (4:27)
  14. Twilight [Displacer Remix] (3:33)
avatar van Onderhond
Mag ook wel na een dik jaar lobby werk . Wat mij betreft hoort hij ook gewoon thuis in de hoogste regionen, maar da's niet verwonderlijk aangezien het plaatje rotsvast in m'n top 10 staat.

Naar aanleiding van de documentaire Microcosmos weer eens beluisterd, en dit blijft toch één van de mooiste albums die ik ken. Ik waan me hier altijd op de schemerige bodem van een zompig moeras, waar je stilletjes een live-optreden meemaakt van allerlei monsterlijke insecten. Schitterend geknisper en geratel, met spaarzame melodieën.

Ik heb een iets andere tracklist dan degene hierboven, maar zoals het hier staat zijn deel vier, zes en de afsluiter favoriet.

avatar van KampF
leuk concept, alleen nummers als 8 en 9 zijn niet goed voor mn oren :/

avatar van trebremmit
Dit verveelt erg snel, paar nummers is nog wel te doen maar dan gaat het echt irriteren.

Inderdaad mooi knisperend en scherp dit. De plaat voelt echt als één geheel aan (aan de tracktitles te zien is dat ook de bedoeling), maar ik mis een climax(je) hier en daar. Het is me wat te weinig verrassend.

avatar van Suikerstroop
Ik ben ontzettend benieuwd naar deze plaat, maar ik krijg hem niet gevonden. Iemand tips?

avatar van J0ttem

Thanks

avatar van Hurrdurr
Jammer dat ze nu alleen nog MP3's de deur uit doen

avatar van Dutchy
Ik heb hem gewoon besteld via Discogs. Hij zal een dezer dagen wel op de mat ploffen