Senser - Schematic (2004)

Metal / Electronic
Label: Labelman

1. Silent By (5:29)
  2. Infoburner (4:51)
  3. Bulletproof (3:50)
  4. Formula Milk (5:23)
  5. Crucible (2:48)
  6. Return to Zombie Island (6:25)
  7. An Astounding Spectacle (2:52)
  8. Photographed Files (3:49)
  9. Bomb Factories (5:00)
  10. A Conscious War (3:26)
  11. The Brunt (3:36)
avatar van starbright boy
Vorig jaar zien optreden. Typisch reüniebandoptreden. Iedereen zit nieuwe nummers uit en wacht op oudjes als Age of Panic. Het leek wel weer 1995.

avatar van Sammy
Deze is ook in de originele line-up, dus het is hopelijk van dezelfde hoge kwaliteit als het debuut. Aardschok was zeer lovend.

avatar van freakey
Sammy schreef:

En terecht, erg mooie typische Senser cd, ik hoop dat die nieuwe ook zo mooi is...

avatar van james_cameron
Derde album van deze altijd interessante hiphop/ metalband, maar niet één van hun sterkste. Echt memorabele songs ontbreken en vooral naar het einde toe is het materiaal niet toereikend. Neemt niet weg dat de militante, overwegend uptempo tracks wel weer lekker opzwepend zijn.